Til forsiden

Høyeste og mest sertifiserte Dell-partneren i Norge

Dell Technologies er et av verdens største teknologiselskaper og er en totalleverandør av markedsledende ende-til-ende-løsninger. De satser bredt på forskning og utvikling, hvilket er en av de viktigste suksessfaktorene for å levere gode løsninger til kunder og partnere. Atea har over en årrekke samarbeidet tett med Dell Technologies, og er den høyest og mest sertifiserte partneren i Norge. Vi er den eneste partneren i Norden, og en av få partnere i verden, med partnerstatus som Titanium Black.

 

DELL APEX - en helt ny skyopplevelse

Se for deg en verden hvor virksomhetens IT-infrastruktur kan tilpasses og skaleres etter behov, med superenkel administrasjon. APEX er ikke bare en skytjeneste, men en endring av hvordan vi tenker om IT-infrastruktur. APEX tar seg av alle komplekse teknologidetaljer, slik at du kan fokusere på å optimalisere og utvide virksomheten din.

5 unike fordeler

  • Fleksibilitet
  • Enkel administrasjon
  • Rask implementering
  • Kostnadseffektivt
  • Førsteklasses sikkerhetsbeskyttelse av data

Finn din egen suksesshistorie med APEX

Casene under er eksempler på hvordan APEX kan transformere virksomheter. Hver virksomhet er unik og APEX er designet for å tilpasse seg dine spesifikke utfordringer og mål. Våre konsulenter har Norges største og bredeste kompetanse til rådighet. Vi kan gi deg råd om alt fra frittstående produkter til komplette, hyperkonvergerte datasenterløsninger, omfattende migrering av servere, lagring, nettverk og backup til én enhetlig hyperkonvergert løsning for drift på stedet og kritisk beredskap.

Use Case 1: Skalérbarhet i E-handel

Problematikk:
En voksende e-handelsvirksomhet står overfor uforutsigbar trafikk og belastning på platformen, noe som krever rask skalering uten nedetid.

Løsning med APEX:
APEX muliggør umiddelbar skalérbarhet, slik at virksomheten raskt kan håndtere plutselige trafikkøkninger. Ved å tilpasse ressursene etter behov sikrer APEX en smidig og pålitelig shoppingoplevelse for kundene.

Use Case 2: Hurtig implementering av nye projekter

Problematikk:
En virksomhet ønsker å lansere nye projekter raskt, uten komplekse implementeringsprosesser.

Løsning med APEX:
APEX's raske implementering gjør det mulig for virksomheten å rulle ut nye projekter uten store forsinkelser. Dette gir en stor konkurransefordel ved å være raske til markedet og effektive i gjennomføringen av prosjektet.

Use Case 3: Omkostningseffektivitet i finanssektoren

Problematikk:
En finansiell institusjon ønsker å optimalisere IT-omkostningene og redusere splitting av ressurser

Løsning med APEX:
APEX sin brukerdrevne modell gjør det enkelt for institusjonen å optimalisere IT-kostnadene. Ved å betale for kun de ressursene som blir brukt, unngåes overflødige kostnader og oppnår økonomisk effektivitet.

Hyperkonvergert fremtid for Europris

Når forretningsmodellen er å tilby gode varer til lave priser, må teknologien hele tiden ligge i forkant av behovene i forretningen. – Vi kjører nå hele det lokale IT-miljøet på Dell VxRail, og integrerer mot systemene som ligger i skyen, sier Salvesen.

Euorpris fasade

Kontakt oss

Alexander Lieske-Skansen VMware Partner Development Manager
Alexander Lieske-Skansen
Partner Development Manager
Send e-post til