Til forsiden

Vi er en av Ciscos største samarbeidspartnere i Nord-Europa

Vi er en av Ciscos største samarbeidspartnere i Nord-Europa, og var det første selskapet i Europa som inngikk et reseller-samarbeid. Vi har vært Cisco­-partner i nærmere 30 år, og siden år 2000 hatt den høyeste partnerstatusen en partner kan oppnå. Våre medarbeidere har de høyeste sertifiseringene på alle områdene innen Cisco teknologi. Dette gjør oss til et av Nordens beste og største kompetansesenter innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. 

Vi tar bærekraft på alvor og viser at vi støtter Cisco i å nå sine bærekraftmål. Ett av målene er at 100% av nytt Cisco utstyr og emballasje skal være innlemmet sirkulære designprinsipper innen 2025. I tillegg skal de nå netto nullutslipp innen 2040.

Vår kompetanse på Cisco teknologi

Nettverk

Cisco er en av verdens ledende leverandører av nettverksløsninger, og samarbeidet med Cisco har resultert i en rekke innovative løsninger og tjenester. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som dekker alt fra nettverksinfrastruktur og sikkerhet til kommunikasjonsløsninger og skytjenester.

Nettverksinfrastruktur: Vi kan levere Cisco-rutere, switcher, trådløse endepunkter og annet nettverksutstyr som er designet for å sikre pålitelig og effektiv dataoverføring i virksomheter av alle størrelser.

Sikkerhetsløsninger: Med et stadig økende trusselbilde på nett er sikkerhet en av de største bekymringene for virksomheter. Vi tilbyr Cisco sikkerhetsprodukter som brannmurer, trusselbeskyttelse og VPN-løsninger for å beskytte bedriftens nettverk og data mot skadelige angrep.

Kommunikasjonsløsninger: Vi hjelper virksomheter med å implementere Cisco Unified Communications-løsninger, som inkluderer IP-telefoni, videokonferanser, og samarbeidsverktøy. Dette bidrar til å forbedre kommunikasjonen med eksterne partnere, samt internt i organisasjonen.

Skytjenester: Vi tilbyr også Cisco-baserte skytjenester, inkludert Cisco Meraki, som gir enkel administrasjon av nettverk og enheter fra en nettbasert plattform.

Gjennom vår ekspertise innen Cisco-teknologi og vårt sterke fokus på kundetilpasning kan vi levere skreddersydde nettverksløsninger som møter de unike behovene til deg som kunde.

Møterom

Vi har et omfattende engasjement innenfor Cisco møteromsteknologi og tilbyr innovative og effektive løsninger som optimaliserer møteopplevelsen for alle typer virksomheter.

Cisco Webex: Vi tilbyr implementering og integrering av Cisco Webex, en omfattende løsning for virtuelle møter, videokonferanser, samarbeid og kommunikasjon. Dette inkluderer Webex Meetings, Webex Teams, Webex Devices og annet tilbehør som bidrar til å skape en sømløs møteopplevelse uansett hvor deltakerne befinner seg.

Møteromsløsninger: Vi kan hjelpe din virksomhet med å designe og implementere møteromsløsninger basert på Cisco-teknologi, inkludert videokonferanseutstyr, lydsystemer, interaktive skjermer og møtemøbler. Disse løsningene er skreddersydd for å møte ditt behov og budsjett, samtidig som de sikrer en enkel og intuitiv brukeropplevelse.

Integrering av eksisterende infrastruktur: Vi samarbeider tett med våre kunder for å kunne integrere Cisco møteromsteknologi med eksisterende IT-infrastruktur og forretningsapplikasjoner. Dette inkluderer integrasjon med e-postsystemer, kalenderapplikasjoner, CRM-systemer og andre verktøy som brukes daglig i virksomheten.

Opplæring og støtte: Vi tilbyr opplæring og støtte til ansatte for å sikre en jevn overgang til nye møteromsløsninger, og for å maksimere utnyttelsen av teknologien. Dette inkluderer opplæring i bruk av utstyr og programvare, samt teknisk støtte og vedlikeholdstjenester for å sikre kontinuerlig drift og ytelse.

Gjennom vårt samarbeid med Cisco og vår ekspertise innen møteromsteknologi, bidrar vi til å skape moderne og effektive møteopplevelser, som fremmer samarbeid, produktivitet og innovasjon i alle typer virksomheter.

Sikkerhet

Vi har et stort engasjement innenfor Cisco sikkerhetsteknologi for å hjelpe virksomheter med å beskytte seg mot stadig økende trusler på nettet.

Cisco sikkerhetsprodukter: Vi tilbyr et bredt spekter av Cisco sikkerhetsprodukter, inkludert brannmurer, nettverksintrusjonsbeskyttelse, sikkerhetsanalyseverktøy, avansert trusselbeskyttelse, sikkerhet for endepunkter og mer. Disse produktene er designet for å oppdage, blokkere og respondere på skadelig aktivitet i nettverket, og gir virksomheter omfattende beskyttelse mot cybertrusler.

Sikkerhetsrådgivning og implementering: Vi tilbyr rådgivningstjenester for å hjelpe virksomheter med å identifisere og vurdere sine sikkerhetsbehov, samt utvikle skreddersydde sikkerhetsløsninger basert på Cisco-teknologi. Vi tilbyr også implementeringstjenester for å implementere og konfigurere Cisco sikkerhetsprodukter på en effektiv og sikker måte.

Sikkerhetsopplæring: Vi tilbyr opplæring og sertifiseringsprogrammer innen Cisco sikkerhet for å hjelpe dine ansatte med å utvikle kompetansen og ferdighetene som trengs for å håndtere dagens sikkerhetstrusler. Dette inkluderer opplæring i bruk av produkter og systemer, beste praksis for sikkerhetsstyring og respons på sikkerhetshendelser.

Kontinuerlig støtte og vedlikehold: Vi tilbyr kontinuerlig støtte og vedlikehold for å sikre at virksomhetens Cisco sikkerhetsløsninger forblir oppdatert og fungerer optimalt til enhver tid. Dette inkluderer proaktiv overvåking av nettverket for å oppdage og respondere på sikkerhetstrusler, samt løpende oppdateringer og patcher for å sikre systemets integritet og sikkerhet.

Gjennom vårt samarbeid med Cisco og vår ekspertise innen sikkerhetsteknologi, bidrar vi til å styrke virksomheters cyberforsvar og beskytte sensitive data og ressurser mot trusler på nettet.

Datasenter

Vi har mange års erfaring innenfor Cisco datasenter teknologi hvor vi hjelper virksomheter med å bygge, administrere og optimalisere sine datasentre.

Cisco UCS (Unified Computing System): Vi tilbyr implementering og administrasjon av Cisco UCS, en integrert datasenterplattform som kombinerer databehandling, lagring, nettverk og virtualisering i én helhetlig løsning. UCS gir virksomheter en fleksibel og skalerbar infrastruktur som kan tilpasses deres spesifikke behov og vekst.

Cisco Nexus: Vi tilbyr også implementering og administrasjon av Cisco Nexus-serien av rutere og svitsjer, som er designet for å levere høy ytelse, pålitelighet og sikkerhet i datasentermiljøer. Nexus-produkter støtter avanserte nettverksfunksjoner som virtualisering, lag 2- og lag 3-ruting, og programvaredefinert nettverk (SDN).

Hyperkonvergerte infrastrukturløsninger: Vi tilbyr hyperkonvergerte infrastrukturløsninger basert på Cisco HyperFlex, som kombinerer databehandling, lagring og nettverk i én enkelt, integrert plattform. HyperFlex gir virksomheter en enkel og kostnadseffektiv måte å skalere og administrere sine datasentre på, samtidig som de opprettholder høy ytelse og pålitelighet.

Programvaredefinert nettverk (SDN): Vi hjelper virksomheter med å implementere Cisco ACI (Application Centric Infrastructure), en SDN-løsning som automatiserer nettverksprosesser og optimaliserer ytelsen og tilgjengeligheten til applikasjoner i datasenteret. ACI gjør det mulig for bedrifter å raskt tilpasse seg endrede forretningsbehov og øke effektiviteten og fleksibiliteten i sine datasentre.

Gjennom vårt samarbeid med Cisco og vår ekspertise innen datasenter-teknologi, bidrar vi til å levere skreddersydde løsninger som møter virksomheters behov for effektivitet, ytelse og pålitelighet i deres datasentre.

Atea and Cisco CX: Greater Together

Customer eXperience

Målet med Customer Success Management er å ivareta fornøyde virksomheter, som utnytter mulighetene i teknologien til å understøtte egen forretning og forretningsmål. Vi ønsker å sikre at du som kunde får mest mulig verdi ut av teknologi-investeringene dine. Ved å følge et metodisk rammeverk, der en suksessplan legges til grunn, sikrer vi en optimal verdiskaping.

Kundereisen

Vårt Customer eXperience (CX) team har ansvar for den enkelte kunde og deres kundereise. Vi lytter, er oppmerksomme på utfordringer og hindringer, ser potensialet i eksisterende teknologi og gir god oversikt over dagens situasjon. Du vil til enhver tid få den beste rådgivningen og bli godt ivaretatt under hele kundereisen. Det er på denne måten vi skaper kundeopplevelser utenom det vanlige.

Suksessplanen

Det viktigste verktøyet vårt er suksessplanen. Den utarbeides sammen for å sikre at vi jobber mot de riktige forretningsmålene. Sammen skaper vi også presise delmål og tydelige måleparametre (KPIer). Suksessplanen er dynamisk og kan endres underveis. Din CSM sikrer fremdrift ved hjelp av jevnlige statusmøter hvor målene i suksessplanen er hovedagenda.

Teamet med dedikert CSM

Vårt CX Team er ett godt forankret nasjonalt team med spydspisser ut i regionene. Teamet består av erfarne og sertifiserte Customer Success Managere (CSM), Customer Success Spesialister, Renewal Managere, EA- og Innsiktspesialister.

Som CX-kunde får man en dedikert CSM som er ansvarlig for implementering, adopsjon og optimaliseringen av løsningen. CSM-en vil også informere om, og tilrettelegge for, en optimal lisensieringsløsning. CSM-en har ett stort apparat i ryggen som bistår med spesialkompetanse innen forvaltning, innsikt, lisens- og strategisk/ teknisk rådgivning. Å orkestrere samspillet mellom de forskjellige fagekspertene og sette i posisjon til riktig tid er en kritisk del av jobben.

Kontakt oss

Jørn Andersskog
Jørn Andersskog
Leder Recurring Customer Management og Cisco Partner Manager
Send e-post til