Til forsiden

Norges største AV leverandør og ekspert på samhandling

Vi leverer alle typer AV- prosjekter til forsvaret, helse Norge og store og små private virksomheter. Alt fra enkle møterom til avanserte operasjonsrom og graderte video løsninger. Vi lever i en verden hvor utviklingen går raskt, og relevant kommunikasjon på digitale flater er avgjørende for å nå frem med ditt budskap. Ansatte trenger å møtes, og det må skje på en plattform som gir gode brukeropplevelser. Ved å velge smarte, digitale løsninger blir virksomheten mer tilgjengelig og får tatt ut sitt fulle potensiale med bedre samarbeid og kommunikasjon.

Våre løsninger

Møterom som en tjeneste

Møterom som en tjeneste inneholder nødvendig utstyr, lisenser samt komplett installasjon. Ansatte kan enkelt booke møterom via Outlook og tjenesten fungerer sømløst med Teams og andre plattformer. Oppkoblingen er enkel og løsningene gir meget god lyd- og bildeopplevelse. Vi tilbyr flere ulike pakker tilpasset de fleste behov med fleksible muligheter for utvidelse. Løsningen driftes og overvåkes av våre konsulenter for å gi minimal belastning til IT avdelingen. Alt dette til én, forutsigbar månedspris.

Microsoft Teams room

Microsoft Teams Room styres av Logitech, og passer for møterom på opp til 8 personer. Løsningen er perfekt for deg som trenger et enkelt møterom med lav brukerterskel. For å kunne tilpasse løsningen etter deres preferanse kan man velge mellom 55"og 65" skjerm fra Samsung. Installasjon, dokumentasjon av løsningen og oppkobling mot deres Microsoft Teams løsning er inkludert. Serviceavtalen inkluderer brukersupport for rommet og garantert responstid ved behov for On-site assistanse.Dette er en ferdigtestet løsning som sørger for en sømløs oppkobling av Microsoft Teams møter.

Andre digitale møteromsløsninger

Cisco Webex: Med Cisco Webex opprettholdes produktiviteten der du er. Løsningen krever ingen spesialutstyr for å avholde videomøter, da man bruker PC, iPad eller mobil enhet.

Pexip: Videomøte- og telefoni plattform som sørger for dynamiske videomøter, med mulighet til å planlegge og arrangere møter umiddelbart, og på hvilken som helst enhet. Det er enkelt å invitere til interne eller eksterne møter.

Atea anywhere: Løsning som forener all kommunikasjon i én plattform og kombinerer IP telefoni, video, chat, opptak, streaming og kontaktsenter i én enhetlig skyløsning.

Service avtale på møterom

Har du en presset IT avdeling, med begrenset kapasitet til å hjelpe med intern drift av møterom, eller mangler kompetanse innen fagområdet AV? Vår serviceavtale på AV gir trygghet, forutsigbare driftsutgifter, økt tilfredshet blant ansatte og effektiv bruk av møterom. Dere kan selv velge hvilke rom som skal legges inn i serviceavtalen, med regulert responstid, preventivt vedlikehold og rapport med forslag på tiltak. Mange kunder klarer seg med enkel brukerstøtte hvor våre dedikerte fagressurser kan hjelpe på telefon eller video. Andre kunder har møterom med kritisk behov for rask hjelp. Vi tilpasser avtalene.

Digital signage

Vi lever i en verden hvor utviklingen går raskt og kommunikasjon på digitale flater er avgjørende for å nå frem til kundene. Men hvordan vet man at det som kommuniseres er riktig? Er din kommunikasjon målbar og intelligent? For å gi våre kunder forretningsverdi, integrerer vi ny teknologi og innsiktsdata for å skape intelligent kommunikasjon med kunder og ansatte. God innsikt gjør det mulig å ta riktige avgjørelser. Og med smarte integrasjoner automatiserer vi prosesser for å utnytte data som allerede eksisterer.

The wall