Til forsiden
Moderne organisasjoner forstår at ansatte vil velge teknologien de ønsker seg, og forventer en sømløs opplevelse som gir dem muligheten til å gjøre sitt beste arbeid. Etter hvert som flere og flere bruker Mac i utdanning, privat og på jobb, blir Apple et stadig viktigere alternativ for ansatte i enhver virksomhet som ønsker å være moderne og attraktive.

Opptil 30% restverdi ved leie


Apple som tjeneste

Med Apple som tjeneste er det lettere enn noensinne å ta i bruk Apple på en enkel og kostnadseffektiv måte. Med den høye restverdien det er på Apple-produkter, er det ekstra attraktivt å ha en fleksibel finansiering med tjenester inkludert, istedenfor å kjøpe med høye engangskostnader for å eie.

De ansattes førstevalg

Jobb smart og effektivt med Apple-løsninger for virksomheter i alle størrelser. Apple er medarbeideres førstevalg, med verktøyene de kjenner og elsker, vil hele organisasjonen høste fordelene av større engasjement, samarbeid og eierskapskultur. La ansatte få velge selv.

 

Vil du vite mer?

Kontakt oss for en uforpliktende prat i dag.


Restverdi

En av de mest oversette kostnadsbesparelsene ligger i muligheten for effektiv livssyklusstyring og utnytte restverdien til Apple-produkter.

 

Hvorfor Apple som tjeneste?

Fleksibel finansiering

 • Høy restverdi og lav rente betyr at det er gunstig å leie
 • Fast månedlig pris, uten store investeringer gir bedre likviditet
 • Inkluder gjerne tilbehør og programvare i samme avtale

Redusert eierkost (TCO)*

 • Betydelig mindre nedetid og behov for brukerstøtte
 • Apple produkter er enkle og intuitive å bruke og driver høy grad av selvbetjening
 • Moderne utrulling og administrasjon frigjør tid for IT-avdelingen

Økt sikkerhet

 • Apple er best i klassen på sikkerhet og personvern
 • Kun godkjente utviklere på App Store 
 • Sikker sletting av innhold ved retur

Spar miljøet

 • Atea tar ansvar for hele livssyklusen
 • Gjenbruk av Apple enheter
 • Miljøvennlig gjenvinning
 • Sirkulær livssyklus

Apple på jobb

Enkelt – det er er kompatibelt

Apple-enheter fungerer sømløst med din eksisterende infrastruktur, de ansattes favorittapper og systemer. Fra Microsoft Office 365 til Adobe til SAP er alt klart til bruk.

Best i klasse på sikkerhet

Apple-produkter er sikre gjennom design fra grunnen av for maskin- og programvare. Bransjeledende databeskyttelse, kraftige innebygde teknologier og hyppige programvareoppdateringer sørger for at din informasjon forblir i de rette hender.

Les mer om nye MacBook Pro med M1 prosessor og batteritid på opptil 20 timer

 

Enkel administrering

Med berøringsfri og trådløs-administrasjon er Apple-produkter enkle å konfigurere, distribuere og administrere i liten og stor skala med Apple Business Manger (DEP) og et MDM-system. Atea sine ordre og logistikk systemer er integrert i disse løsningen så det er automatisert 24/7/365.

Mere blir gjort

Kraftig maskinvare møter intuitiv programvare som oppfyller de beste produktivitetsappene i bransjen. Gi de ansatte mulighet til å gjøre sitt beste med produktene de elsker.

Reduserer eierkostnader

Mindre brukerstøtte. Høy restverdi verdi. Fleksible finansieringsløsninger. Apple sine operativsystemer og forretnings apper gratis inkludert alle oppgraderinger. Det gir lavere totale eierkostnader. Når du velger Apple-produkter, gjør du en smart investering.

Et valg dine ansatte vil elske

Ansatte gjør sitt beste arbeid med produktene de kjenner og elsker. Og med Det Frie Valg fra Atea er det enklere enn noensinne å få Apple-produkter i hendene på ansatte som ønsker dem. Og du blir en attraktiv arbeidsgiver.

Stadig flere bedrifter bytter til Apple

Du kan spare tusenvis av kroner, les er om det her.

 

Sett Apple på jobben med Atea

Kontakt oss

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.