18-05-2021

Atea ansetter ny teknologidirektør

Petter Moe er ansatt som ny teknologidirektør (CTO) i Atea Region Øst. Han kommer fra stillingen som avdelingsleder i Forsvarsmateriell.

Petter Moe i Atea

Tung og omfattendene erfaring

Ole Petter Saxrud, regiondirektør i Atea Øst, er svært fornøyd med å få Moe på plass.

– Med Petter får vi en leder som har tung og omfattende erfaring fra teknologibransjen. Den skal han blant annet bruke til strategisk rådgivning for våre viktigste og største kunder. Han blir også helt sentral i oppgaven med å finne innovative løsninger på tvers hos oss og i samarbeid med kunder og partnere, sier Saxrud.

En fantastisk mulighet

Petter Moe har de siste ti årene jobbet i offentlig sektor som både programdirektør for skytjenester og avdelingssjef i Forsvarsmateriell. Før det var han ansatt som leder i Microsoft, Fast Search & Transfer og Ericsson. Nå gleder han seg til å hjelpe Ateas kunder med digitaliseringsreisen:

– Jeg gleder meg til å hjelpe Ateas kunder med digital transformasjon framover. Digitaliseringen vil sørge for nye forretningsmodeller, endrede måter vi jobber sammen på og nye, innovative løsninger. Ateas posisjon, retning og kundegruppe gjør at dette er en fantastisk mulighet for meg til å treffe kunder og partnere med slike behov, sier Moe.

Han er utdannet sivilingeniør fra University og Glasgow og har en PhD i informatikk fra NTNU (tidligere NTH).