02-11-2020

Atea ansetter ny salgsdirektør

Marte Røijen-Hammer er ansatt som ny salgsdirektør for privat sektor i Atea Region Øst. Hun kommer fra stillingen som leder for tjenester og konsulentsalg i Sopra Steria.

Marte Røijen-Hammer i Atea i svart dressjakke

Kompetent og erfaren leder

Ole Petter Saxrud, regiondirektør Atea Øst, har sett fram til å få Marte Røijen-Hammer på plass.
– Jeg er svært fornøyd med å få en så kompetent og erfaren leder som Marte til Atea. Vi ønsker med nyansettelsen å ta en tydeligere posisjon inn mot de større, private virksomhetene på Østlandet. Marte har erfaring med både produkt- og tjenestesalg og har svært god innsikt i konsulentbransjen. Dette passer veldig godt med vårt mål om å utvikle og vokse Atea i kompetanse- og tjenesteaksen. I tillegg er hun en god lagspiller som er flink med mennesker, sier Saxrud.

Marte Røijen-Hammer går også inn i ledergruppen til Atea på Østlandet.

– Gleder meg veldig

Røijen-Hammer er en erfaren IT-leder med erfaring fra blant annet Datametrix, Telenor og Sopra Steria. I Atea vil hun få ansvaret for rundt 30 medarbeidere, og et forretningsområde som omsetter for omtrent 1 milliard per år.

– Atea er en av Norges største IT bedrifter og jeg har stor respekt for den posisjonen selskapet har klart å ta i markedet. Jeg gleder meg veldig til å være en del av dette vinnerlaget på neste ledd i reisen. Vi skal sammen sørge for å knytte enda tettere bånd inn mot Atea sine kunder, ivareta de eksisterende samt skape nye strategiske samarbeid, sier hun.

Kontaktinformasjon
Ole Petter Saxrud, regiondirektør Ateas Øst, mobil (+47) 993 10 922
Peter Tryggestad, kommunikasjonsrådgiver, mobil (+47) 992 36 957