05-01-2020

Atea ansetter ny regiondirektør for Østlandet

Atea har ansatt Ole Petter Saxrud som ny direktør for region øst. Han er en meget erfaren leder med lang fartstid fra IT-bransjen og kommer fra stillingen som direktør for digital platform services i Sopra Steria.

Ole Petter Saxrud

Administerende direktør i Atea, Michael Jacobs, ser frem til å jobbe tett med Ole Petter Saxrud:

– Ole Petter har bred erfaring fra å jobbe med kunder og prosjekter innen både privat og offentlig sektor. Som leder er han både opptatt av å løfte frem enkeltmennesker, og samtidig utvikle team og samarbeid på tvers av organisasjonen. 2020 blir et spennende år og jeg ser virkelig frem til å få Ole Petter om bord for å fortsette den positive utviklingen av Atea Norge.

Saxrud vil være en del av Atea Norges ledergruppe og ha ansvar for selskapets største region. Han vil være en sterk bidragsyter til realiseringen av selskapets nye strategi innenfor områdene information management, digital workplace og hybride plattformer.

– Jeg har fulgt Atea lenge fra sidelinjen, og synes de gjør mye spennende innen verdiøkende tjenester og bærekraftige løsninger. Det føles derfor svært riktig å komme inn i selskapet nå, og jeg er glad for at jeg har fått denne muligheten. Som teknolog er det selvsagt ekstra stas at jeg trer inn i rollen samtidig som Atea flytter hovedkontor til et av verdens smarteste bygg, sier Ole Petter Saxrud.

– Jeg er svært motivert til å være med å videreutvikle Atea og skape lønnsom vekst for våre kunder og partnere, sier Saxrud.

Ole Petter Saxrud har vært 12 år i Sopra Steria. Før det har han også vært i Securitas og i Forsvaret. Saxrud har utdannelse både fra Norges Handelshøyskole, Krigsskolen og Universitetet i Oslo.

Kontaktinformasjon:

Michael Jacobs, administrerende direktør Atea Norge, mobil (+47) 908 28 216
Ole Petter Saxrud, påtroppende direktør i Ateas Øst-region, mobil (+47) 993 10 922