Til forsiden

VMware Explore er en global konferanse som samler IT-profesjonelle, ledere og eksperter for å utforske de nyeste innovasjonene innen skyteknologi, sikkerhet, nettverk og virtualisering, samt å dele innsikt og beste praksis i bruk av VMware-løsninger.

Tiden er inne for årets gruppereise med Arrow og Atea til VMware Explore, konferansen for alle som er  opptatt av VMwares løsninger. Ta del i hundrevis av sesjoner og uendelig med nye ideer. Hør fra ledere, kunder og partnere gjennom foredrag, breakouts, gamified-aktiviteter, hands-on labs og mer 🚀

Arrangementet passer for deg som er systemadministrator, IT-arkitekt, IT-leder, nettverksadministrator, sikkerhetsekspert, skyarkitekt, DevOps-ingeniør, konsulent eller løsningsarkitekt. Du melder deg på via Arrow sine sider 👉🏼

Startdato
03. nov. 2024, 08.00
Sluttdato
08. nov. 2024, 16.00
Sted
Barcelona
Adresse
Fira Gran Via, Barcelona Vis på kart
Pris
20800 - 24900,- NOK (Prisene justeres i henhold til gjeldende eurokurs og faktureres i NOK)
Meld deg på

Gruppereisen inkluderer

  • Velg mellom to reiselengder: 3.-7. november eller 3.- 8. november
  • 4-stjerners hotell Catalonia Ramblas i sentrum av Barcelona
  • Transport til og fra flyplassen i Barcelona
  • Felles buss til konferansen hver morgen
  • Felles middager på trendy restauranter
  • Nettverksbygging med medreisende, sponsorer og Arrow

Konferansepass

Arrow kan kjøpe inn og fakturere konferansebilletten for deg. Prisen for dette følger de gjeldende prisene på VMware Explore's nettside + 10% VAT. Du kan spare penger med Early Bird-priser frem til 24. juli.

Dersom du ønsker å kjøpe billetten selv kan du gjøre dette via VMware sine nettsider eller direkte HER (åpner for påmelding 25. juni)

Flybilletter

Flybilletter kjøpes på egenhånd. Nedenfor er flyvningene vi anbefaler at du bestiller for denne gruppeturen, som Arrrow arrangerer busstransport for:

✈️ Norwegian

Oslo/Gardemoen - Barcelona 🗓️ 3. november klokken 07:00-10:30
Barcelona - Oslo/Gardemoen 🗓️ 7. november klokken  13:25-16:50 🗓️ 8. november klokken 13:25-16:50