Til forsiden

Velkommen til en dag med IT-sikkerhet på agendaen 🔐

Sammen med våre partnere på IT-sikkerhet skal vi dele innsikt, nyheter og praktiske råd for å ruste deg mot dagens trusler. Fra oppdateringer om det aktuelle trusselbildet til dypdykk i usynlige trusler i din innboks. I tillegg skal vi se på strategier for å håndtere angrep og sikre din digitale infrastruktur. Gjør deg klar for en dag med læring, innsikt og nettverksbygging.

Dette seminaret passer for deg som jobber med IT-sikkerhet eller har ansvaret for IT-sikkerheten hos din virksomhet.

Tid
30. jan. 2024, 09.00 - 14.00
Sted
Fredrikstad
Adresse
Atea, Gamle Beddingvei 28, Fredrikstad, Norway Vis på kart
Pris
Gratis
Arrangementet er avsluttet

Agenda

09:00 - 09:10 Atea: Velkommen

09:10 - 09:50 Atea: Oppdatering om dagens trusselbilde
Første sesjon gir deg innsikt i truslene som preger dagens digitale landskap. Atea vil dele oppdateringer, trender og strategier for å håndtere det stadig skiftende trusselbildet.

10:00 - 10:25 Fortinet: Nyttig å vite i sikkerhetsverden
Fortinet tar scenen for å gi deg verdifull innsikt i sikkerhetsverdenen. Fra nyttige tips til essensiell kunnskap – denne sesjonen gir deg verktøyene du trenger for å navigere trygt i sikkerhetsterrenget.

10:25 - 10:40 Pause
Ta en kort pause, og benytt sjansen til å slå av en prat om IT-sikkerhet

10:40 - 11:05 Checkpoint: Den usynlige trusselen i din innboks!
Lær hvordan du automatiserer ditt forsvar mot e-postangrep og sikrer dine digitale verdier med eksperttips fra Checkpoint.

 

 

11:05 - 11:30 Veeam: Er du trygg på at du kommer tilbake etter et angrep?
Veeam utforsker viktigheten av å ha en plan for gjenoppretting etter et sikkerhetsangrep. Hvor lenge har du råd til å være nede? Få verdifulle perspektiver og beste praksis for å sikre kontinuitet i din digitale infrastruktur.

11:30 - 12:30 - Lunsj

12:30 - 12:55 Trend Micro: Attack Surface Risk Management
Trend Micro presenterer konseptet Attack Surface Risk Management (ASRM) og viser hvordan du enkelt kan få oversikt over risiko og ha kontroll på din digitale angrepsoverflate. Oppdag hvilke gevinster du kan oppnå ved å implementere ASRM i ditt IT-miljø.

13:00 - 13:25 Tjenester fra Atea Sikkerhetsteam
Atea Sikkerhetsteam deler sin ekspertise og presenterer tjenester som kan styrke din organisasjons sikkerhetsstrategi. Få innsikt i skreddersydde løsninger og hvordan du kan dra nytte av Ateas erfaring innen cybersikkerhet.

13:30 - 14:00 - Avslutning og mingling

I samarbeid med