Til forsiden

Denne dagen skal vi dykke ned i digital transformasjon og utforske konseptene bak Infrastructure as Code (IaC) i Microsoft Azure. Sammen skal vi se på beste praksis og hvordan din organisasjon kan optimalisere utvikleropplevelsen, i tillegg til å skape plattformer som balanserer ytelse, kostnadseffektivitet og skalerbarhet 💡🚀

Denne dagen passer for deg som jobber i programvarehus, eller i en virksomhet med utvikler-miljø.

Tid
14. feb. 2024, 08.30 - 12.00
Sted
Oslo
Adresse
Karvesvingen 5, Oslo, Norway Vis på kart
Pris
Gratis
Påmeldingen er avsluttet

Agenda

08:30 - 09:00 Registrering og enkel frokost

09:00 - 09:10 Velkommen
Ved Therese Eriksen, Atea

09:10 - 09:30 Fra kaos til organisering!
Ved Håvar Eggereide, Atea

09:30 - 09:50 Hva er platform engineering, og hvorfor er infrastruktur som kode (IaC) en viktig brikke innenfor platform engineering?
Ved Mohammed Benzaim og Egil Næss, Atea

09:50 - 10:10 Pause

10:10 - 10:30 Hvorfor er automasjon viktig i utviklingsmiljøer?
Ved Håvar Eggereide, Atea

10:30 - 10:50 Økt selvstendighet med koding
Ved Jon Marius Håkedal, Solwr

10:50 - 11:00 Takk for i dag!
Ved Therese Eriksen, Atea

11:00 Vi avslutter dagen med lunsj og mingling for de som ønsker

Infrastructure as Code (IaC) i Microsoft Azure

Infrastructure as Code (IaC) i Microsoft Azure bruker kode for å automatisere og standardisere opprettelse, drift og forvaltning av applikasjons- eller dataplattformer, og har potensial til å forvandle måten vi bygger og administrerer digitale miljøer på.

IaC bringer med seg en rekke fordeler, fra økt utrullingshastighet og forbedret kvalitet til lavere kostnader og høyere sikkerhet. Målet er å automatisere prosesser, øke konsistens og pålitelighet, samtidig som du reduserer manuelle feil og akselererer utviklings- og implementeringshastigheten.

Det er viktig å merke seg er at IaC ikke bare dreier seg om teknologi; det er en integrert del av organisasjonskultur og arbeidsprosesser. For å dra full nytte av IaC, må organisasjonen også omfavne beste praksiser for versjonskontroll, testing, dokumentasjon, overvåking og feilhåndtering. Vi har med oss Jon Marius Håkedal, CTO i programvareselskapet Solwr, som vil presentere hvordan de i dag er mer selvstendige, frigjør tid for ansatte og muliggjør økt fleksibilitet med betydelige kostnadsbesparelser gjennom Infrastructure as Code.

👉🏼 Bli med og utforsk dette med oss denne dagen, og ta det første steget mot en fremtid der digital infrastruktur er smidig, effektiv og optimalisert.

Jon Marius Håkedal, CTO i programvareselskapet Solwr