Til forsiden
Bli med oss på en spennende og informativ samling om IT-sikkerhet og nettverksinfrastruktur i Tromsø. Fra OT-sikkerhet til digitale trusler i 2024, og fra Meraki NaaS til Ateas tilnærminger, vil du få innsikt, kunnskap og verktøy til å styrke sikkerheten i din virksomhet. 

Dette arrangementet gir deg mulighet til å oppdatere deg på det siste innen IT-sikkerhet og nettverksinfrastruktur, i tillegg til å nettverke med likesinnede fagpersoner.

Arrangementet passer for deg som jobber med OT (operasjonell teknologi) eller IT-sikkerhet i din virksomhet🔒🚨

Tid
22. feb. 2024, 08.15 - 11.00
Sted
Tromsø
Adresse
Ærfuglvegen 8, Tromsø, Norway Vis på kart
Pris
Gratis
Arrangementet er avsluttet

Agenda

OT-sikkerhet er noe av det «hotteste» innenfor IT-sikkerhetsbransjen. Men hva er dette, og hvordan henger det sammen med it-sikkerhet?

Foredragsholder: Ivar Gjervan, strategisk rådgiver i Atea

Rust deg mot digitale trusler i 2024. Atea gir deg innsikt i hva som er viktig å fokusere på for å være best rustet mot cyberkriminalitet, og gir innblikk i hvordan andre virksomheter har forberedt seg.

Foredragsholder: Are S. Aune, løsningsrådgiver innen IT-sikkerhet i Atea

IT-nettverket er i dag like nødvendig som strøm! Hvis nettverket er nede, så er virksomheten nede.

En kompleks nettverksinfrastruktur som må støtte et stadig mer mangfoldig og raskt skiftende sett med brukere, enheter, applikasjoner og tjenester, samtidig som det må sikre rask og sikker tilgang - kan derfor være en stor oppgave for de fleste. Forenkle oppgaven med Meraki, eller slipp det helt, med Atea NaaS.

Foredragsholder: Andreas Løken, Cisco, og Karl Fredrik Mørstad Sørlie, Løsningsrådgiver i Atea