Til forsiden


Arbeidslivet har endret seg betydelig, og det har også folks forventninger til hva en god arbeidsplass er. Kampen om talentene er tøffere enn noen gang og virksomheter som vil “vinne” denne kampen er nødt til å skille seg ut.


Vi ønsker derfor å invitere deg til vårt arrangement Hvordan bli en mer attraktiv arbeidsgiver 28. mars hos Atea. Arrangementet er rettet mot HR ledere og andre ledere som står overfor utfordringen med å få tak i de beste talentene i markedet. 

Hvem vil du møte?
Vi vil få besøk av Mette Hopsdal, med lang erfaring som HR-leder, som vil presentere sin visjon om hvordan du kan bli en mer attraktiv arbeidsgiver.

Apple vil også være til stede for å dele sine erfaringer rundt verdien av valgfrihet, som har blitt en brikke i spillet om talentene, mens Atea vil fortelle om hvordan de selv jobber med å være en attraktiv arbeidsgiver.

Dagen avsluttes med panelsamtale hvor blant annet Karen Ristebråten fra Aschehoug, deler erfaringer og hvilken effekt valgfrihet har hatt i sin virksomhet.

Det vil bli servert lett frokost, og lunsj for de som ønsker det. Vi ønsker deg velkommen og håper du vil benytte denne muligheten.

Tid
28. mar. 2023, 09.00 - 11.30
Sted
Atea Oslo
Adresse
Karvesvingen 5, 0579 Oslo | Flere parkeringsalternativer i nærheten. Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på her

Program

08:30 – Frokost og mingling

09:00 – Velkommen

v/ Ole Petter Saxrud, Administrerende direktør i Atea Norge

09:15 – Fra Ord til Handling
Hvordan jobber Atea, som Nordens største IT-leverandør og kompetansehus, med å skape en attraktiv arbeidsplass og hvilke lederprinsipper det jobbes etter for å skape arbeidsglede for hver enkelt.

Ateas visjon er å skape "The Place To Be" for kunder, partnere og ansatte. Tom deler hvordan dette blir omsatt i praksis.

v/ Tom Gjertsen, Regionsdirektør Øst i Atea

09:50 – Pause med enkel servering

10:10 – Det Nye Arbeidslivet
Mette vil snakke om trender i arbeidslivet og hva medarbeidere forventer av en arbeidsplass i den nye arbeidshverdagen, hvor autonomi, tillit og fleksibilitet står sentralt.

Mettes erfaringsbaserte og praktiske tilnærming til denne nye arbeidshverdagen, samt bruk av konkrete eksempler, gjør at hun treffer publikum og får dem til å kjenne seg igjen.

v/ Mette Hopsdal, Ekspert på Det Nye Arbeidslivet

11:10 – Panelsamtale

Vi avslutter dagen med en spennende panelsamtale hvor dagens speakere tar med seg ulike vinklinger og perspektiver rundt det å være en attraktiv arbeidsgiver. Publikum vil også få svar på spørsmål innsendt i løpet av dagen fra paneldeltakerne.

v/ Mette Hopsdal, Tom Gjertsen (Atea), Karen Ristebråten (Aschehoug) og Torstein Brauter (Apple)

11:30 – Lunsj (valgfritt)


Mette Hopsdal
Ekspert på Det Nye Arbeidslivet

 


Tom Gjertsen
Regionsdirektør Øst, Atea

 


Karen Ristebråten
Head of IT, Aschehoug

 


Torstein Brauter
Apple

 

Du vil lære mer om

  • Erfaringsbaserte og praktiske tilnærminger til den nye arbeidshverdagen med konkrete eksempler. 
  • Konkrete byggeklosser for å skape en attraktiv arbeidsplass.
  • Hvordan ansatte som kan velge mellom Mac og PC på arbeidsplassen er direkte knyttet til økt trivsel, produktivitet og lojalitet hos ansatte.

Spørsmål kan rettes til

Joachim Braset
Apple Business Manager
Joachim Braset