Til forsiden

Hvor nær er bedriften din NSM sine grunnprinsipper? Skulle du ønske at du hadde en NSM sikkerhetspartner som kunne sett gjennom organisasjonen i grove trekk, for å si hvor du skal begynne?

Hvordan oppleves det å være under lupen og hva får man faktisk igjen for det?

🟢 Arrangementet passer for: Virksomhetens ledelse, system- og informasjonseiere, CISO/CSO, IT-ansvarlig, avdelingsledere for IT-drift, -utvikling og -arkitektur, digitaliseringsledere eller deg som jobber med forretningsutvikling.

Tid
30. mar. 2023, 08.00 - 09.30
Sted
Stavanger
Adresse
Sentrumsvegen 10, Sola, Norway Vis på kart
Pris
Deltakelse er gratis
Arrangementet er avsluttet

Modenhetsanalyse

Modenhetsanalyse er en gjennomgang og analyse av virksomhetens sikkerhet. Strukturert etter Nasjonal Sikkerhetsmyndighets Grunnprinsipper, går sikkerhetseksperter gjennom virksomhetens teknologi, prosesser og rutiner for å danne et bilde av sikkerhetssituasjonen.

Bli med oss på dette spennende frokostseminaret der vi tar en gjennomgang av Ateas modenhetsanalyse, samt ser på hva våre kunder har fått igjen for å gjennomføre en modenhetsanalyse.

Vi tar et dykk inn i hvordan noen organisasjoner opplever at samtalen internt har endret seg etter noen runder med intervjuer og hvordan dette har påvirket fokuset og planene videre.

Til slutt får vi et innblikk i hva en lokal kunde fikk ut av en modenhetsanalyse.