Til forsiden

Frokostseminar med Helge Kveseth og Peter Eriksson fra Rubrik

Helge Kveseth og Peter Eriksson kommer på besøk til Sarpsborg. Helge og Peter jobber proaktivt og preventivt som Sales Engineer i Rubrik.

Zero Trust er viktig å snakke om, noe Helge og Peter har gjort aktivt siden 2018. Det er gjort en mengde Zero Trust presentasjoner fra scenen, i små interne møter, men etter hvert også stadig større samlinger med ledelse innen både offentlig og privat sektor. Helge og Peter har begge et brennende hjerte for IT-sikkerhet og mener at alt starter med mindset. Målet er et sikrere Norge.

Hvordan gjenopprette forretningen etter en hendelse?

Det har egentlig aldri handlet om backup, men evnen til å gjenopprette. Denne evnen er enda viktigere i dag på grunn av evolusjonen i trusselbildet. La oss snakke om dagens situasjon, kompleksitet, den mulige finansielle smellen man kan få med av og ikke følge med i timen.

Det er viktig å holde seg oppdatert på trusselbildet for å kunne gjøre en så god risikovurdering som mulig. Evolusjonen er kontinuerlig. Det er den også for de kriminelle. Hvordan vil dette påvirke IT og forretning? Dette blir en kompetanse sesjon der vi ser på endringer og trender i trusselbildet og hva man bør ha med i risikovurderingene.

Hvem passer seminaret for?

Dette passer utmerket for deg som er IT-sjef, sikkerhetsansvarlig, CEO eller CISO.

Tid
02. feb. 2023, 08.00 - 10.00
Sted
Sarpsborg
Adresse
Quality Hotel Sarpsborg, Bjørnstadveien 20, Grålum, Norway Vis på kart
Arrangementet er avsluttet