Til forsiden

Opplev Dell Technologies World sammen med Atea!

Hvert år reiser mange nordmenn til Dell Technologies World, en konferanse som samler eksperter, innovatører og kunder for å lære om de siste teknologitrendene og -løsningene. For å sikre at du skal få den beste opplevelsen og mest mulig ut av konferansen arrangerer vi en fellestur.

Bli med til Dell Technologies World 2023 i Las Vegas!

🟢 Arrangementet passer for: IT-direktør, IT-leder, Forretningsledere, Systemadministratorer, Applikasjonsutviklere, Databaseadministratorer, Informasjonssikkerhetsspesialister og Nettverksadministratorer.

Startdato
21. mai. 2023, 00.00
Sluttdato
25. mai. 2023, 00.00
Sted
Las Vegas
Adresse
Mandalay Bay, Las Vegas, NV, USA Vis på kart
Pris
23.500,-
Påmeldingen er avsluttet

Hvorfor delta på Dell Technologies World sammen med Atea?

💚 Hold deg og bedriften oppdatert på den siste teknologien. I 2022 var det flere hundre ulike sesjoner å velge imellom, alt fra «mainframe» til 5G, AR/VR, kunstig intelligens og sky. Sesjonen strekker seg fra nivå 100, hvor det forventes lite ekspertise innen temaet, til nivå- 200 og 300 hvor forkunnskap og teknisk kompetanse er en forutsetning.

💚 Alle Dell sine strategiske samarbeidspartnere samlet på ett sted. I 2022 deltok blant annet Microsoft, Cisco, VMware, Red Hat, Brocade, Intel, AMD, Thales, Nvidia, Marvell, Accenture, EY og Capgemini.

💚 Gratis «hands-on lab» og tekniske sertifiseringer. For mange har dette stor verdi, og flere av Atea sine konsulenter vil ta nye og oppdaterer gamle sertifiseringer under konferansen.

💚 Ta ut potensialet i dine eksisterende IT-løsninger, og sikre fremtidige IT-investeringer.

I tillegg til faglig innhold og inspirasjon, blir det en uke med nettverksbygging, læring og kompetansedeling. Atea, den mest anerkjente partneren av Dell Technologies i Norge, kan arrangere en-til-en møter med nøkkelpersoner innenfor bestemte forretningsenheter i Dell Technologies.

For noen er dette eneste mulighet for å treffe ingeniører og utviklere innenfor en bestemt tjeneste eller ett teknologiområde, og for oss som partner er dette en viktig arena for å gi tilbakemeldinger på ønskede funksjoner eller forbedringsområder.

 

 

Reisepakken inkluderer

🟢 Hotell
🟢 Middager (frokost og lunsj er inkludert i konferansepasset)
🟢 Fellessamlinger
🟢 Workshops med Dell og andre samarbeidspartnere

Vi bor sentralt på Mandalay Bay, som er selve konferansestedet. 

 

 

 

Flybilletter og konferansepass

NB! Du må selv bestille flybilletter og konferansepass. Det er ikke inkludert i prisen.

Anbefalt reiserute

Avreise fra Gardermoen søndag 21. mai klokken 09:20, via Amsterdam med KLM. Da lander vi etter planen klokken 14:10 på ettermiddagen, og er mest mulig opplagt til konferansen starter.

Retur med KLM fra Las Vegas 25. mai klokken 16:10, via Amsterdam. Med tidsforskjellen lander vi på Gardermoen fredag 26. mai klokken 13:40.

 

Ved spørsmål kan du ta kontakt med:

Håvard Samuelsen
Partner Development Manager
Send e-post til
Alexander Lieske-Skansen VMware Partner Development Manager
Alexander Lieske-Skansen
Partner Development Manager
Send e-post til

Program - oppdateres fortløpende

For å gjøre innholdet mest mulig relevant, vil vi tilpasse programmet basert på deltakerne. Mer informasjon kommer god tid før avreise.

Søndag 21. mai

Innsjekk på Mandalay Bay. Bli kjent med konferanseområdet og uttak av konferansepass. Slik slipper du kø mandag morgen, og finner effektivt frem dit du skal. Informasjonsmøte med praktisk informasjon og felles middag på ettermiddagen.

Mandag 22. mai

Offisiell åpning av konferansen og individuelt program. Kundespesifikke workshops med Dell og andre samarbeidspartnere før felles middag på ettermiddagen.

Tirsdag 23. mai

Konferansen og individuelt program med innslag av 1-1 møter. Kundespesifikke workshops med Dell og andre samarbeidspartnere før fellesmiddag på ettermiddagen.

Onsdag 24. mai

Konferansen og individuelt program med innslag av 1-1 møter. Dell «appriciation dinner and event» på ettermiddagen. Mer informasjon kommer etter hvert som det er klart.

Torsdag 25. mai

Halv dag og avslutning av konferansen