Til forsiden

Vår verden blir stadig mer digital, og det er avgjørende å sikre en bærekraftig utvikling gjennom riktig bruk og avhending av elektronisk utstyr.

Elektronisk avfall er verdens raskeste avfallskilde, og Norge er på verstingtoppen når det kommer til bruk og kast av IT-utstyr. Som Nordens største leverandør av IT-utstyr har Atea et ansvar for å få utbrukte enheter tilbake i verdikjeden. Dette klarer vi ikke uten forbrukerne – derfor startet vi 100%-Klubben. 

Dette nettverkstreffet vil gi deg verdifull innsikt og inspirasjon til hvordan du kan jobbe mer bærekraftig med IT i din virksomhet. Vi håper å se deg der for engasjerende diskusjoner om hvordan dere jobber med problemstillingen og hvordan vi sammen kan ta IT industrien inn i sirkulærøkonomien. 

Tid
21. jun. 2023, 13.00 - 14.15
Passer for
Virksomheter som er interessert i bærekraft
Sted
Digitalt
Adresse
Digitalt
Arrangementet er avsluttet

Agendapunktene for møtet er

♻️ Hva er Atea 100%-Klubben? Vi vil presentere hva 100%-Klubben er og hvordan medlemskap kan hjelpe virksomheter med å nå målet om 100% avhending av elektronisk avfall.


♻️ Sirkulær IT - hvordan komme i gang? Vi vil diskutere konkrete tiltak som kan tas for å implementere sirkulære IT-løsninger og øke graden av gjenbruk og resirkulering.


♻️ Kundehistorier. Vi vil høre fra virksomheter som lykkes i arbeidet mot 100% avhending, og dele inspirasjon og tips til nye medlemmer.


♻️ Diskusjon og erfaringsutveksling. Vi vil ha en åpen diskusjon om ulike erfaringer med sirkulær IT og dele kunnskap og beste praksis.


♻️ Veien videre – Spennende prosjekter og kommende nettverkstreff