21-05-2021

Atea podkast: De mest populære episodene fra sesong 4

I skrivende stund har vi passert 380 000 nedlastinger av podkasten «Teknologi og mennesker», og det kommer stadig flere lyttere til hver dag. Tusen takk 😁

Christian Brosstad
Christian Brosstad
Kommunikasjonsdirektør

Denne sesongen har vi snakket med både kjente og ukjente profiler, i små og store virksomheter, fra mange ulike bransjer. Vi har løftet frem egne kunder, og andre som har fått til noe spennende, og som andre kan lære av. Alle har en ting til felles - et ønske å bruke teknologi for å løse reelle problemer for kunder, ansatte og samfunnet – og ikke minst skape fantastiske brukeropplevelser. 

Tusen takk til alle dere som følger oss hver uke

Tusen takk til alle dere som har lyttet til oss denne sesongen - og en stor takk til alle som har stilt opp og delt av kunnskap, erfaringer og råd. 

De mest populære episodene 

Alle episodene i denne sesongen er selvsagt verdt å lytte til. Vi har nedenfor listet opp de mest populære episodene. Her finner du alle episodene på Apple Podkaster og Spotify.  

Tips oss 

Nå jobber vi med å forberede ny sesong. Har du tips til saker, temaer eller caser som vi burde ha med, send oss en melding. Vi høres 🤩 

Podkasten er laget i samarbeid med Oslo Business Forum