17-01-2019

48 timer med podkasten «Teknologi. Av og for mennesker»

15. januar lanserte Atea i samarbeid med Oslo Business Forum podkasten «Teknologi. Av og for mennesker», hvor vi reiser land og strand rundt for å vise hvordan våre kunder bruker teknologi.

Christian Brosstad
Christian Brosstad
Kommunikasjonsdirektør

Hva er resultatene så langt?

Etter 48 timer er det nærmere 6000 nedlastinger - og det stiger 😁. En andreplass over de mest populære podkastene i Norge, og gått til topps i kategorien «Teknologi» i iTunes. Men viktigst av alt; tusen takk til alle dere som har lyttet til de to første episodene, og for alle tilbakemeldingene.

 

 

En annerledes podkast

Dette er egentlig ikke en podkast om teknologi, men hvordan teknologi kan bidra til å skape et smartere og varmere samfunn. Derfor har vi besøkt virksomheter over hele landet som forteller sin digitaliseringshistorie. I 25 episoder vil du møte spennende gjester som snakker om hva de selv har gjort og hva de har oppnådd.

”76 prosent lytter til podkast på mobilen”

Hvem, hva og hvor?

Podkast som medium er relativt nytt, men voksende i Norge. Vi har sett på hvordan våre lyttere bruker podkasten:

  • 76 prosent lytter til podkast på mobilen, mens 11 prosent gjør det på PC/Mac. Kun én prosent bruker Google Home eller Alexa.
  • 67 prosent av lyttingen skjer via iPhone og Apples app «Podkaster». Det er få lyttere via Spotify.
  • Siden dette er en norskspråklig podkast, så er 90 prosent av lytterne i Norge.
  • Det er jevn nedlasting av episodene gjennom hele dagen, men noen flere før kl. 09.00. Vi hadde, naturlig nok, en topp på lanseringstidspunktet (kl 12.00 tirsdag 15. januar).

Hvordan komme i gang med podkast-lytting?

Hvis du ikke allerede har blitt hekta, så får du her en kort intro til hvordan du kan lytte til podkast: