Til forsiden
17-06-2019

Atea tar storeslem på årets Cisco Connect

Hele seks priser kunne Atea ta med seg hjem fra årets partnersamling Cisco Connect. Administrerende direktør i Atea, Michael Jacobs, sier godt samarbeid, høy kompetanse og fokus på kundeverdi er de viktigste årsakene til premiedrysset.

To menn i dress som håndhilser

Prisene:

  • Årets Software Partner
  • Årets Enterprise Networking Partner
  • Årets Security Partner
  • Årets Services Partner
  • Årets Offentlig Sektor Partner
  • Årets Servicemind – en personlig pris til løsningsrådgiver i Atea, Jan Erik Gjønnes

I begrunnelsene for prisene står det blant annet at: «Prisen går til en partner som jobber aktivt og bredt for å videreutvikle posisjonen til Cisco og som står skulder til skulder med Cisco også når noe uforutsett dukker opp. Vinneren har utmerket seg ved å få på plass Ciscos mest strategiske løsning; ‘DNA Center’.»

Administrerende direktør i Atea, Michael Jacobs, er svært stolt over å motta så mange Cisco-priser og sier dette er et resultat av godt samarbeid:

– Atea har hatt et langvarig og strategisk partnerskap med Cisco innenfor flere satsningsområder. Vi jobber mye for å bygge felles kompetanse, og det er selvfølgelig med stolthet vi høster anerkjennelse for dette. Prisene gir oss også motivasjon i arbeidet vi gjør som et felles team fremover.

Jacobs legger også til at innsatsen også bidrar til en merkbart økt etterspørsel for tjenestene Cisco i samarbeid med Atea kan tilby markedet:

– Det særlig innenfor sikkerhet og offentlig sektor at vi merker økt interesse for tydelige samfunnskritiske løsninger. Det er også innenfor disse områdene hvor vi utvikler og rekrutterer flere titalls dyktige rådgivere over hele landet, spesielt innen nettverk og IT-sikkerhet. 

Foto (fra venstre):  

Eivind Lunde (Cisco), Trine Strømsnes (Cisco), Børge Wilhelmsen (Atea), Tor-Sverre Austenå (Atea), Torild Jensvold (Cisco), Jørn Andersskog (Atea)