Atea Oslo søker Key Account Manager til privat sektor!

Fast ansettelse

Oslo
2024-05-03

Atea er et norsk børsnotert selskap, som er Nordens og Norges største tjenestetilbyder innenfor IT-infrastruktur. Vi tilbyr konsulent- og driftstjenester innenfor digital arbeidsplass, sky og datasenter, datadreven innovasjon, IT-sikkerhet og bærekraft. Kundene til Atea får også tilgang til et unikt partnerskap med de største globale leverandørene av hardware og software.  

Hovedkontoret for konsernet er i Oslo. Atea har ytterligere 23 kontorer i Norge og et stort antall kontorer i Sverige, Danmark, Finland og i Baltikum – i til sammen 88 byer. Omsetningen til Atea er kr 52 milliarder globalt, hvorav kr 12 milliarder i Norge.

Atea Oslo styrker nå salgsapparatet og vi søker en Key Account Manager som vil bidra til å videreutvikle selskapets relasjoner med spennende kunder innen privat sektor. Har du lederegenskaper, erfaring med salg og interesse for teknologi? Da vil vi snakke med deg! 

Som Key Account Manager i det private teamet vil du være en sentral ressurs i organisasjonen, og en spydspiss ut mot både nye og eksisterende kunder. Du vil være ansvarlig for all forretning mellom kunde og Atea, og videreutvikle de langsiktige relasjonene. Du skal identifisere og utvikle forretningsmuligheter, samt bidra til at vi vinner de strategiske avtalene og øker våre markedsandeler. Stillingen har stor kontaktflate i organisasjonen. I stillingen vil du ha oversikt og benytte deg av de ulike kompetansene og ressursene som allerede finnes i Atea, for å skape best mulig løsninger for kunden.

Vi tror du vil trives i rollen om du er en person med en positiv innstilling, er proaktiv og har godt humør. Du verdsetter å jobbe i team og evner å skape resultater gjennom andre. Du er en erfaren historieforteller med et stort etablert nettverk. Du har solid forretningsforståelse og teft for å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter, og evner å sette deg inn i og løse varierte og utfordrende prosesser. Det er en stor fordel at du har interesse for teknologi og hva teknologi kan gjøre for mennesker. Du evner å oversette teknologi til forretning og gjennom dette skape verdi for kunden. 

Videre har du:

  • minimum 3-5 års salgserfaring.
  • bachelorgrad eller høyere utdannelse innen business, management, økonomi eller teknologi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Gode grunner til å velge oss:  
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, turer og mye mer.

Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet, og er klare for å høre fra deg. Søknader behandles fortløpende.

Oslo
2024-05-03
Frank Ivar Hansen
Salgssjef