Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Cisco Meraki Webinar

Atea og Cisco Meraki har gleden av å invitere til webinar!
Vi vil gjennomgå de viktigste funksjonene og mulighetene du får ved å ta i bruk Cisco Meraki. Flere av våre nettverkskonsulenter vil være tilstede og vil kunne svare på spørsmål underveis.

Cisco Meraki er en komplett, skybasert nettverksplattform. Den er enkel å sette opp og konfigurerer seg selv når den blir tilkoblet strøm. Løsningen er enkel å skalere opp ved behov og kan partisjoneres på en enkel måte. Som IT ansvarlig får man full kontroll over nettverket sitt helt ned på applikasjonsnivå. Cisco Meraki kan også kobles opp mot dine API-er som gir enda større muligheter for din bedrift. I webinaret vil vi gå gjennom noen av disse mulighetene, samt vise de skjulte skattene som befinner seg i applikasjonen. 

Tid
22. feb. 2023, 08.30 - 10.30
Sted
Webinar
Pris
Gratis
Meld deg på her

Program

08:30 Velkommen

08:40 Meraki
Hvem er meraki, hvorfor Meraki? Se hvordan du enkelt kan drifte enhetene dine via Meraki health

09:00 IoT APi-er
Vi viser deg hvordan du kan bruke cloud-baserte verktøy for å overvåke og feilsøke dine catalyst-enheter

09:20 Virtuell kaffepåfyll

09:30: De skjulte skattene til Meraki
Vi viser deg noen enkle tips og verktøy for å få mest mulig ut av Meraki enhetene dine

Meld deg på!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket