25-10-2021

Kristin Skogen Lund kåret til Årets digitaliseringsleder 2021

Kristin Skogen Lund, konsernsjef i Schibsted, er kåret til Årets digitaliseringsleder 2021 under Atea Community – Norges største teknologikonferanse - i Trondheim.

– Kristin Skogen Lund går foran og viser vei i det teknologiske landskapet. Hun leder et selskap med lang historie, men har valgt å ikke bli «fat and lazy» - som alltid er en fare for etablerte virksomheter. De har heller valgt det stikk motsatte. De utfordrer egne forretningsområder, beveger seg inn i nye bransjer, jobber systematisk med å bli datadrevet, og er i ferd med å bli en kompetansehub for innovasjon innenfor sin bransje, sier Ole Petter Saxrud, adm. direktør i Atea Norge.

– Jeg ble skikkelig glad over å få denne prisen, så tusen takk! Jeg anser dette for en pris til hele Schibsted og ikke minst til hele konsernledelsen. Vi leder nemlig dette som et sterkt kollektiv og vi hadde aldri fått til det vi gjør uten den samlede kraften i teamet. Så på vegne av oss alle - tusen, tusen takk! Dette var en veldig motiverende og hyggelig anerkjennelse å få, sier Kristin Skogen Lund, konsernsjef i Schibsted.

Kristin Skogen Lund gir medarbeidere sine rom til å utforske muligheter og stille spørsmål ved det etablerte. Tillit er nøkkelen. På denne måten dukker det opp nye ideer og forretningsområder. Dette er rett og slett godt, inspirerende lederskap.   

Under pandemien har også vinneren utvist godt digitalt lederskap gjennom å gå foran, vise vei, kommunisere mye og ofte, og ved å ta i bruk nye kanaler. Hun forstår kraften i digital kommunikasjon. – Vi gratulerer Kristin Skogen Lund, sier Saxrud.

Øvrige finalister var Catherine Janson, IT-direktør i Politiets IKT-tjenester, Sverre Rossebø, IT-direktør i Sjøfartsdirektoratet og Per Helge R. Devold, CMO i MMC First Process As.

Fakta om Årets digitaliseringsleder

En ildsjel som har utvist stødig lederskap i møte med teknologiske landskap. Vedkommende har et kontinuerlig fokus på digitalisering i sin virksomhet, ser alltid etter nye og smartere måter å jobbe på, samtidig som vedkommende drar alle i samme retning og inspirerer sine medarbeidere til å se nye muligheter i ny teknologi.

For spørsmål, kontakt Christian

Christian Brosstad Atea
Christian Brosstad
Kommunikasjonsdirektør
Send e-post til