Til forsiden
17-09-2021

Atea vinner tre gjeve partnerpriser av Microsoft

Under Microsoft Partner Awards i slutten av august ble Atea finalist i fire kategorier, og ble vinner av årets sikkerhetspartner, utdanningspartner og «Surface»-partner.

Security partner.Microsoft Partner Awards.

Fra venstre: Hilde Magnø, Partner Technology Strategist, Daniel Reime, Senior Partner Development Manager, Anne Kathrine Stensund, Senior Partner Tech Manager, Nils Ove Gamlem, Senior Specialist, Thomas Tømmernes, Head of Security i Atea, Atle Spilde, Commercial Partner Lead, Kristian Kongsgaarden Hovi, Senior Partner Development Manager i Microsoft. 

Microsoft er en av våre viktigste partnere, og vi er veldig stolte over vårt samarbeid. Det står fantastisk dyktige og dedikerte medarbeidere i Atea bak disse prisene og nominasjonene, sier Ole Petter Saxrud, administrerende direktør i Atea.

Årets sikkerhetspartner  

– Gratulerer så mye til Atea med årets sikkerhetspris. Vi anerkjenner investeringen Atea har gjort i Microsoft Security når det gjelder sertifiseringer, løsninger og kundesaker. Vi trenger partnere som kan støtte våre kunder i et nytt fjerntliggende miljø der sikkerhet er «top of mind», sier Daniel Reime, Global Partner Solutions Leader i Microsoft.

Prisen for årets sikkerhetspartner anerkjenner den partneren som har gjort en eksepsjonell jobb med å gi kundene en total sikkerhetsløsning innenfor Microsoft sine produkter.  

I løpet av det siste året har Atea trent over 100 spesialister i Microsofts sikkerhet produkt. Atea ble en av de første partnerne i Norden som oppnådde «Gold Security»-sertifisering og «Advanced Specialisation in Advanced Threat Protection». Tidligere i år ble Atea finalist i to globale Microsoft priser innen sikkerhet: «M365 Security Deployment Partner of the year» og «Zero Trust Champion - SI».  

IT-sikkerhet er en viktig brikke i digitaliseringen av Norge. Vi har et stort fokus på kompetanseutvikling og tjenesteutvikling i Atea, og det er derfor ekstra gledelig å se at Microsoft anerkjenner vår innsats, sier Saxrud.

Årets utdanningspartner

Prisen for året utdanningspartner anerkjenner et selskap som har utmerket seg ved å tilby innovative og unike tjenester eller løsninger basert på Microsoft-teknologier til skole-Norge.

– Atea og skole-teamet, med Elisabeth Palmgren i spissen, har gitt et solid bidrag til å hjelpe skolene med den digitale transformasjonsreisen, i form av et optimalt pedagogisk grunnlag. Atea sitt fokus på denne sektoren har vært spesielt viktig det siste året, med de utfordringene som skolene har stått overfor knyttet til distanse og hybrid læring. Vi gleder oss til samarbeidet videre med Atea fremover, sier Reime. 


Fra venstre: Hilde Magnø, Partner Technology Strategist, Daniel Reime, Senior Partner Development Manager, Henriette Dolven, Senior Industry Manager Education, Elisabeth Palmgren, leder for Atea Skole, Kristian Kongsgaarden Hovi, Senior Partner Development Manager, Atle Spilde, Commercial Partner Lead i Microsoft. 

Årets «Surface»-partner 

Prisen for årets «Surface»-partner går til partneren som i løpet av året har bidratt til fokus på nye og spennende muligheter gjennom et tett samarbeid med Microsoft. I tillegg til Microsoft Surface, har partneren også hatt fokus på Microsoft365, Intune, sikkerhet og Autopilot. Partneren ivaretar hele Surface-porteføljen for den digitale arbeidsplassen. 
 
– Atea har vært en viktig og vellykket partner som har levert distribusjonstjenester for Microsoft Surface og kvalitet til våre felles kunder. Atea har vist stort engasjement for Surface, og kommunisert verdibudskapet til eksisterende og nye kunder i løpet av hele dette året. Det er virkelig imponerende å se hvordan Atea tilpasser seg og bygger en vellykket Microsoft Surface-virksomhet, sier Reime.  

 Fra venstre: Hilde Magnø, Partner Technology Strategist, Daniel Reime, Senior Partner Development Manager, Cathrine Odden Nymoen, Senior Partner Development Manager, Tor Egil Hesjasveen, Head of Digital Workplace i Atea, Kristian Kongsgaarden Hovi, Senior Partner Development Manager, Atle Spilde, Commercial Partner Lead i Microsoft. 

Nominert i flere kategorier 

Atea var også nominert og ble finalister i kategoriene: «Azure Migration Partner», «Digitalization Partner for SMB Partner», «Skilling Partner» og «Woman in Technology».