Til forsiden
29-06-2020

Atea vant gjev partnerpris av Microsoft

IT-selskapet Atea ble finalist i fem kategorier under Microsoft Norge Partnerpriser 2020 og vant Årets Digitaltranformasjonspartner.

En dame med blomster i hånda og en mann med Microsoft logo bak

På bildet: Nadiia Krychylska, Partner Development Manager i Atea Norge og Nils Kristian Liveng-Ness, Viseadministrerende direktør i Microsoft Norge.

– Microsoft er en av våre viktigste partnere, og vi er veldig stolte over vårt samarbeid. Det står fantastisk dyktige og dedikerte medarbeidere i Atea bak denne prisen. De har en nøkkelrolle i arbeidet med å hjelpe vår kunder til å gjennomføre en helt nødvendig digital transformasjon på Microsoft-plattformen, sier Michael Jacobs, adm. direktør i Atea Norge.

Det var under Microsoft Norge Partnerpriser 2020, som nylig ble avholdt, at tok Atea hjem Årets Digitaltransformasjonspris. Microsoft har følgende kriterier for prisen: “Prisen tildeles den partneren som har bidratt til strategiutvikling og som har demonstrert flere eksempler på solide skyreiser og digitalisering av oppdragsgivers kjerneprosesser”.  

Imponert over Atea

– Atea var en tidlig strategisk samarbeidspartner i Norden på skytjenester. Vi er imponert over Ateas suksess med kundemigreringer til sky og selskapets mange spennende prosjekter innen «smart by»-området. Atea inspirerer markedet ved å dele erfaringer og viser vei for andre selskaper gjennom metodikk og faglig kompetanse, sier Atle Spilde, Commercial Partner Director i Microsoft Norge. 

Atea bidrar til digitalisering av en rekke sektorer, bransjer og kunder, og har levert prosjekter der kunder har gjennomgått en solid digitaliseringsreise gjennom skytjenester som Microsoft Azure.

Nominert i flere kategorier

Atea var også nominert og endte som finalister i kategoriene Årets Azure Partner, Årets Surface Partner og Partner of the Year-prisen. Magnus Sandtorv, løsningsarkitekt i Atea, ble nominert til Årets Ildsjel. 

– Alle nominasjonen viser både bredden og kvaliteten vi har i Atea. Jeg er helt overbevist om at kundene våre nå og i framtiden vil nyte godt av det tette samarbeidet vi har med Microsoft, sier Jacobs.