Til forsiden
23-01-2020

Atea kåret til Årets Partner for APC by Schneider Electric

Atea kunne stolt ta med seg prisen for Årets partner under Innovation Day Oslo 2020, arrangert av Schneider Electric.

PC og skrivesaker på betongbord

Kåringen ble avholdt den 20. januar i forbindelse med Schneider Electric Innovation Day i Oslo. Kunder og samarbeidspartnere var tilstede for å oppdateres på hvordan teknologi kan endre måten vi lever og jobber på. «Business for Klima» var hovedtema for konferansen og Atea ble tildelt prisen som Årets Partner. Dette sto i juryens begrunnelse for kåringen:

Partner of the year-prisen går til en partner som har bidratt med betydelig vekst av felles bærekraftig virksomhet og som har vist en evne til å tilpasse seg den bærekraftige fremtiden for vår bransje. Sammen med APC by Schneider Electric har denne partneren vunnet mange viktig kunder- og har økt omsetningen betydelig i 2019, med 42 prosent. 

Administrerende direktør i Atea, Michael Jacobs, er spesielt stolt av at Schneider Electric vektlegger Ateas bærekraftsarbeid til grunn for kåringen:

– Både Atea og Schneider Electric jobber svært systematisk med bærekraft og vi har satt det i sentrum av alt vi gjør. Vi mener at det nettopp er denne holdningen fra næringsaktører som skaper den store forskjellen i det nye tiåret. Derfor er det selvfølgelig ekstra stort for oss når det blir lagt merke til.

Bilde (fra venstre): Karoline Nystrøm (CEO Schneider Electric Norge), Åse Lunde (Executive Vice President Digital and Business Development, Entra ASA), Bård Lind (IoT-arkitekt, Entra) Rune Gåsbakk (Partner Development Manager Atea) og Isabel Vika (Partner Development Manager Atea)