Til forsiden
02-04-2020

Årets Citrix-partner: Atea tok flest kunder ut i skyen i fjor

Atea var i fjor Citrix-partneren som tok flest kunder ut i skyen. - Vi er stolte over å motta prisen fra Citrix. Bak denne ligger det enormt mye innsats og et fantastisk lagarbeid over flere år. I 2019 tok vi en rekke kunder ut i skyen med Citrix, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea.

citrix pris.foto

Prisen, «Cloud Partner of the Year», baserer seg på antallet kunder og omsetning gjennom fjoråret. Samarbeidet mellom Atea og Citrix går helt tilbake til 2002, og på de årene som har gått, har Atea blitt Nord-Europas største samarbeidspartner for Citrix. I dag har Atea sertifiserte spesialister innen alle produktkategoriene til Citrix, som blant annet mobilitet, nettverk, datasenter, og virtualisering.

Endrer måten vi jobber på

Med skytjenester og tilgang til alle de digitale arbeidsverktøyene, uansett hvor du er, så forandrer den moderne arbeidsplassen seg raskt.

– I partnerskap med Citrix endrer vi hvordan folk jobber. Ansatte ønsker ikke å være bundet til å jobbe ved kontorpulten og heller ikke på en bestemt enhet. Det skal være fleksibelt og tilgjengelig for alle, sier Jacobs i Atea.

Atea har selv også valgt Citrix sin nye digitale arbeidsflate internt. Løsningen samler alle de nødvendige applikasjonene og dataene inn på ett sted, for de ansatte. Resultatet skal bli økt produktivitet og effektivitet. For Citrix er målet å gi de ansatte tilbake en dag i uken med mer produktivitet.

– Ambisjonene framover er at vi sammen skal vi fortsette å levere løsninger til kundene våre som gjør det enklere å ta i bruk nye skyløsninger, og som fører til mer produktivitet på arbeidsplassen, avslutter Jacobs.