25-08-2017

Festivalsommer med AV1

Hei dere! Håper dere har hatt en fin sommer med mye moro! Det har i hvert fall jeg. Jeg var nemlig så heldig som fikk opplevd festival i sommer, ved hjelp av min gode venn AV1. Før jeg forteller videre om det, vil jeg først introdusere meg selv.

AV1 på festival

Jeg heter Marthe Catalina Hajem Kjendseth.

I Kenya for litt over fem år siden ble jeg smittet av Vestnilviruset. Viruset angrep sentralnervesystemet i hjernen, som førte til kraftig hjerne- og ryggmargsbetennelse. Jeg lå lenge på sykehus, før jeg til slutt ble kvitt viruset. Allikevel har jeg fortsatt nerveskade og smerter i det ene beinet, lammelser i tarmsystem og blære, og utmattelsessyndrom.

”En egen «rock’n roll»-versjon av AV1!”

Selv om jeg egentlig liker å være med på det meste, har jeg ikke mulighet til det. Derfor var det kjempekult at jeg kunne dra på Kristiansand-festivalen Plamesus, slik at jeg fikk festivalfølelsen allikevel, godt plassert hjemme i sofakroken. AV1 var plassert på den kongeplassen rett foran scenen, så jeg fikk se både The Chainsmokers og Martin Solveig. Så fett!

Litt senere dro AV1 videre, nå skulle jeg få oppleve Tysnesfestivalen i Hordaland også! Denne gangen fikk jeg se både DeLillos og Kim Larsen. Seriøst god stemning. Jeg ble også intervjuet av TV Hordaland om hvordan det var å være på festival, gjennom en robot. 

”AV1 var plassert på den kongeplassen rett foran scenen.”

Rock’n roll AV1 

Til vanlig har AV1 vært øynene og ørene mine på skolen. I tillegg til å være øynene og ørene mine på festival da jeg ikke kunne dra selv, fikk vi også muligheten til å teste hvordan ørene til AV1 virker på en konsertarena. No Isolation, det norske gründerselskapet som har laget AV1, satte derfor sammen en egen «rock’n roll»-versjon av AV1, slik at AV1 kunne ta i mot et litt større lydbilde enn det den pleier ha på skolen. Sommerens erfaringer gjør at fremtidens AV1 blir enda litt bedre å ta med rundt på arrangementer, også utenfor klasserommet.

Sommeren har vært topp! 

xoxoxo

Foto: Marthe Catalina Hajem Kjendseth, Atea, TV Haugalandet (skjermdump)