Tilbake til Dell Technologies

VxRail - Hyperkonvergert skyløsning

Hvorfor Hyperkonvergens?

Hyperkonvergerte løsninger som leveres i dag, kommer stort sett ferdig satt opp med alt man trenger av server, lagring, nettverk og administrasjon. Dette gjør både oppsett og bruk langt mindre komplisert og tidkrevende enn tradisjonelle løsninger. I tillegg til at systemet er ferdig satt opp, kommer de gjerne med enkle administrasjonsverktøy, som gjør driften langt enklere og raskere enn tidligere. Dette vil da redusere kostnader til drift, og frigjøre tid og ressurser som kan benyttes til å utvikle nye tjenester for bedriften.

De fleste hyperkonvergerte løsninger i dag er også tilpasset en fremtid med skytjenester. Man skal enkelt kunne flytte deler av systemene sine ut i skyen der dette er hensiktsmessig, eller flytte dem tilbake igjen når man ønsker dette. Dermed trenger man ikke utvide eget system med flere moduler ved vekst, men heller legge deler av datasenteret opp i skytjenester. Alt sammen gjort enkelt i administrasjonsverktøyet.

Hvorfor VxRail og VMware som hyperkonvergert løsning?

VxRail er en så kalt appliance. En appliance er en hardwareløsning som kommer levert med forhåndsinnstallert programvare. VxRail er konstruert og sertifisert av både Dell EMC og VMware. På tross av at VxRail inneholder produkter fra to produsenter trenger dette kun støtte fra ett sted på ett sted. Samarbeidet mellom Dell EMC og VMware gjør at VxRail administreres direkte fra kontrollpanelet vCenter. Via vCenter har man tilgang til alle oppgaver og varsler. Hardware oppdateres med noe få klikk i vCenter, og med det tar programvaren hånd om resterende oppgaver. Noder kan tas ned og oppdateres uten at produksjonsmulighetene blir påvirket.

Konsistent administrasjon er sentralt i VMware sine produkter, og kundene til Atea forteller at de bruker langt mindre tid på å vedlikeholde sine systemer når de har det riktige administrasjonsverktøyet.

VMware, spesialisten på sømløs hybrid sky

Hybrid sky innebærer administrasjon på tvers av flere offentlig skyer, i tillegg til lokalt datasenter. VMware har utviklet seg til å bli et Cloud Operating Environment ved å kombinere tradisjonell virtualisering av server, med cloud native container-basert teknologi. VxRail med VMware Cloud Foundation er utviklet for å kjøre cloud-native prosesser, og administrere det effektivt.

Atea som den største partneren til både Dell EMC og VMware anbefaler VxRail som hyperkonvergert løsning i en digital grunnmur. Ønsker du en demo ellet et møte om hvordan hyperkonvergert løsning kan forbedre hverdagen og effektiviteten i din organisasjon?

Ønsker du mer informasjon? La oss kontakte deg

Atea som den største partneren til både Dell EMC og VMware anbefaler VxRail som hyperkonvergert løsning i en digital grunnmur. Ønsker du en demo eller et møte om hvordan hyperkonvergert løsning kan forbedre hverdagen og effektiviteten i din organisasjon?

Send oss en henvendelse her, så tar vi en uforpliktende prat!

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Tilbake til Dell Technologies
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer