Til forsiden

Sikkerhetsdagene 2023

Bli forberedt på morgendagens trusler! Velkommen til Norges viktigste sikkerhetsarrangement.

Atea inviterer til sikkerhetsdag i fem byer i april og mai. Dette er en arena for læring, inspirasjon, deling og dialog. Vi tilbyr en faglig oppdatering som kan hjelpe deg og din virksomhet til å bli forberedt på morgendagens trusler med hjelp fra de fremste ekspertene i bransjen. Gjennom engasjerende diskusjoner og samtaler vil vi løfte problemstillinger og utfordringer som opptar norske virksomheter og ved dagens slutt skal du sitte igjen med konkrete tips til hvordan du kan forberede din virksomhet mot ondsinnede aktører.

 

🟢 Arrangementet passer for: IT-sjefer, CISO, sikkerhetsansvarlige og påvirkere til sikkerhetsbeslutninger i norske virksomheter.

Startdato
20. apr. 2023, 09.00
Sluttdato
25. mai. 2023, 16.00
Sted
Stavanger, Drammen, Bergen, Trondheim, Oslo
Pris
Gratis
Velg by for påmelding

Digital trusselaktivitet er på et rekordhøyt nivå og mange sier at angrepene blir både mer sofistikerte og målrettede, men stemmer egentlig dette?

Vår erfaring viser at ondsinnede aktører bryr seg lite om hvilken virksomhet de bryter seg inn i, men de vet godt hvordan de kan omgjøre digitale svakheter til penger i kassa. Dette gjør det viktigere enn noen gang å komme i forkant av trusler. 

Ved å forstå hvordan trusselbildet til din virksomhet faktisk ser ut står du bedre rustet enn noen gang til å møte morgendagens trusler.

Er du klar?

Vi kan love deg:

💚 Et fagprogram bestående av gode og engasjerende samtaler og diskusjoner

💚 Interessante historier og erfaringer fra virkeligheten

💚 Inspirerende innhold fra landets fremste eksperter

💚 Stort standområde med våre samarbeidspartnere

💚 Tankevekkende keynote

Årets keynote:
Morten Goodwin

Morten Goodwin er professor i kunstig intelligens ved Universitetet i Agder, professor 2 ved OsloMet, medgründer og CTO i AIVEO, sjefforsker i AI:hub, nestleder ved Senter for kunstig intelligensforskning, og en av Norges fremste eksperter om kunstig intelligens. Han veksler mellom å være professor, underviser, samfunnsdebattant, formidler, forfatter og CTO.

Han er glad i å formidle som forfatter, debattant og offentlig foredragsholder, og han holder opptil 100 populærvitenskapelige foredrag årlig, med fokus på muligheter for AI og avmystifisering av forskningsfeltet hans. Mortens fortellinger er ikke akademisk trøttende av den grunn. Han er en entusiastisk og meget dyktig historieforteller som er kjent for motiverende og inspirerende foredrag. I hans humorfyllte presentasjoner blir du inspirert over mulighetene med kunstig intelligens, men også truslene som skjer med et stadig digitalt samfunn.

 

Du vil møte Morten i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. 

 Du vil møte Hans-Petter i Drammen.

Årets keynote:
Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder, konferansier og debattleder. Han er en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet, og er ofte å se på TV, høre på radio, og lese om i avisene. Hans-Petter er svært engasjert i teknologiens påvirkning av hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Stikkord for foredragene hans er høyt engasjement og tempo, ispedd et glimt i øyet og en god dose humor. De siste årene har Hans-Petter blitt stemt frem som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han har flere ganger vært finalist som årets foredragsholder, og har blitt utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett.

 

Se et tilbakeblikk på sikkerhetsdagene i 2022:

Våre samarbeidspartnere