Til forsiden

Atea inviterer til sikkerhetsdag i seks byer i april, mai og juni. Dette er en arena for læring, inspirasjon, deling og dialog. Vi tilbyr en faglig oppdatering som kan hjelpe deg og din virksomhet til å bli forberedt på morgendagens trusler med hjelp fra de fremste ekspertene i bransjen. Gjennom engasjerende diskusjoner og samtaler vil vi løfte problemstillinger og utfordringer som opptar norske virksomheter og ved dagens slutt skal du sitte igjen med konkrete tips til hvordan du kan forberede din virksomhet mot ondsinnede aktører.

🟢 Arrangementet passer for: IT-sjefer, CISO, sikkerhetsansvarlige og påvirkere til sikkerhetsbeslutninger i norske virksomheter.

Startdato
25. mai. 2023, 09.00
Sluttdato
13. jun. 2023, 16.00
Sted
Stavanger, Drammen, Bergen, Trondheim, Oslo, Ålesund
Pris
Gratis
Sikkerhetsdagene er over for i år

Digital trusselaktivitet er på et rekordhøyt nivå og mange sier at angrepene blir både mer sofistikerte og målrettede, men stemmer egentlig dette?

Vår erfaring viser at ondsinnede aktører bryr seg lite om hvilken virksomhet de bryter seg inn i, men de vet godt hvordan de kan omgjøre digitale svakheter til penger i kassa. Dette gjør det viktigere enn noen gang å komme i forkant av trusler. 

Ved å forstå hvordan trusselbildet til din virksomhet faktisk ser ut står du bedre rustet enn noen gang til å møte morgendagens trusler.

Er du klar?

Vi kan love deg:

💚 Et fagprogram bestående av gode og engasjerende samtaler og diskusjoner

💚 Interessante historier og erfaringer fra virkeligheten

💚 Inspirerende innhold fra landets fremste eksperter

💚 Stort standområde med våre samarbeidspartnere

💚 Tankevekkende keynote

Årets keynote:
Morten Goodwin

Morten Goodwin er professor i kunstig intelligens ved Universitetet i Agder, professor 2 ved OsloMet, medgründer og CTO i AIVEO, sjefforsker i AI:hub, nestleder ved Senter for kunstig intelligensforskning, og en av Norges fremste eksperter om kunstig intelligens. Han veksler mellom å være professor, underviser, samfunnsdebattant, formidler, forfatter og CTO.

Han er glad i å formidle som forfatter, debattant og offentlig foredragsholder, og han holder opptil 100 populærvitenskapelige foredrag årlig, med fokus på muligheter for AI og avmystifisering av forskningsfeltet hans. Mortens fortellinger er ikke akademisk trøttende av den grunn. Han er en entusiastisk og meget dyktig historieforteller som er kjent for motiverende og inspirerende foredrag. I hans humorfyllte presentasjoner blir du inspirert over mulighetene med kunstig intelligens, men også truslene som skjer med et stadig digitalt samfunn.

 

Du vil møte Morten i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. 

 Du vil møte Hans-Petter i Drammen.

Årets keynote:
Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder, konferansier og debattleder. Han er en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet, og er ofte å se på TV, høre på radio, og lese om i avisene. Hans-Petter er svært engasjert i teknologiens påvirkning av hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Stikkord for foredragene hans er høyt engasjement og tempo, ispedd et glimt i øyet og en god dose humor. De siste årene har Hans-Petter blitt stemt frem som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han har flere ganger vært finalist som årets foredragsholder, og har blitt utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett.

 

Se et tilbakeblikk på sikkerhetsdagene i 2022:

Våre samarbeidspartnere

 

 

 

 

Les mer om IT-sikkerhet fra noen av våre partnere

Du kan ikke administrere og overvåke 20 ulike sikkerhetsløsninger som ikke snakker sammen.

En stor undersøkelse fra Cisco viser at en solid og moderne IT-arkitektur med godt integrerte sikkerhetsløsninger er avgjørende for å bygge motstandsdyktighet mot cyberangrep.

Les hele artikkelen fra Cisco her. 

Applikasjonene lekker data. Sikkerhet må inn i koden. 

Stadig mer av datatrafikken vår går gjennom apper og APIer. Derfor er det viktigere enn noen gang å sikre disse, mener Jon Bjørnland i F5.

Les hele artikkelen fra F5 her.

Vi flytter maktbalansen tilbake til sikkerhetsteamet.  

Kunstig intelligens har vært, og er, en vital del av sikkerhetsløsningene våre, men med åpen tilgang til denne kunstige intelligensen er det ikke lenger bare de kommersielle aktørene som har tilgang til den nye teknologien, skriver Robert Ørsnes i VMware.

Les hele artikkelen fra VMware her.