Til forsiden

ChatGPT: utforsk fremtidens muligheter

Atea inviterer til frokostseminar om ChatGPT og hvordan denne teknologien vil påvirke fremtiden.

Bli med på frokostseminar om ChatGPT og hvordan denne teknologien vil påvirke fremtiden. Som en stor språkmodell trent av OpenAI, vil ChatGPT revolusjonere måten vi tenker og bruker teknologi på.

🟢 Arrangementet passer for: deg som som er nysgjerrig på hvordan ChatGPT kan endre måten vi jobber på, og hvilke muligheter som finnes.

Tid
01. jun. 2023, 09.00 - 11.30
Sted
Bergen
Adresse
Damsgårdsveien 135, Bergen Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på her

Når maskiner kan snakke som mennesker

ChatGPT gir oss muligheten til å kommunisere med maskiner på en helt ny måte. Ved hjelp av avansert naturlig språkbehandlingsteknologi, kan ChatGPT forstå og respondere på menneskelig språk på en måte som aldri før har vært mulig. Dette vil åpne opp for en rekke nye muligheter og bruksområder innenfor teknologi og næringsliv. Vi tror at ChatGPT vil påvirke mange områder av teknologien, inkludert talegjenkjenning, automatisering, maskinlæring, og kunstig intelligens. Ved å kombinere ChatGPT med andre teknologier, kan vi utvikle nye produkter og tjenester som vil transformere måten vi lever og jobber på.

Program

09:00 - Velkommen og introduksjon

09:15 - Chatbots på fremmarsj: Blir din fremtidige sjef en GPT-modell?
Atea, Joakim Nilsson

10:00 - ChatGPT Unleashed: Embracing the Dark Side - AI as a Sword in Offensive Cybersecurity
Atea Joakim Pedersen

10:30 - CoPilot og AI – Work smarter not harder
Microsoft Norge

11:00 - Avslutning

 

Med deg på!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket