Tilbake til Arrangementer

Atea Sikkerhetsdagene, nå i skyen!

Med bakgrunn i retningslinjer fra Folkehelseinstituttet (FHI) og dagens situasjon, fører koronaviruset til at Ateas Sikkerhetsdager beveger seg opp i skyen. Fra 21. april til 28. mai vil vi i Atea, sammen med våre samarbeidspartnere, arrangere Sikkerhetsdagen i en sky nær deg.

På Sikkerhetsdagen får du mulighet til å se, høre og chatte med flere av landets fremste eksperter innenfor informasjonssikkerhet. Vi tilrettelegger for dialog og erfaringsdeling gjennom en interaktiv plattform, med live chat og muligheter for å finne et passende foredrag for deg, uten at du trenger å forlate huset.

Praktisk bruk av nye sikkerhetsprinsipper

Som en rød tråd vil vi ha fokus på Nasjonal Sikkerhetsmyndighets grunnprinsipper for IKT-sikkerhet og hvordan disse kan oversettes til praktisk bruk. Vi vil også adressere temaer som multi-cloud og IOT-sikkerhet. Det faglige innholdet er rettet mot deg som er ansvarlig for, jobber med eller interesserer deg for informasjonssikkerhet.

Sikkerhet, trusler og skyløsninger

I løpet av de siste årene har digitaliseringen endret Norge - og endringene skjer stadig raskere. Flere og flere virksomheter planlegger å ta i bruk og/eller er i gang med ulike skyløsninger. Brukerne er svært mobile, hvilket medfører at data blir distribuert til flere og flere enheter og lokasjoner. Dette gjør arbeidshverdagen enklere og mer effektiv, men samtidig medfører det også et økt trusselbilde, som stadig er i stor endring. Angrepsvektorene blir flere og de kriminelle har flyttet fokus fra å ikke kun gjelde de store amerikanske virksomhetene, men til også å angripe de mindre og mellomstore virksomhetene på internasjonal arena. Dette setter vi på agendaen under sikkerhetsdagene!

Meld deg på i dag! 

Finn et arrangement nær deg, og meld deg på i dag. Og du, siden dette er et virtuelt arrangement, kan du melde deg på den datoen som passer best for deg, uavhengig av by.

Velkommen skal du være, det er helt sikkert!

Startdato
21. apr. 2020, 09.00
Sluttdato
28. mai. 2020, 15.00
By
I skyen
Pris
Gratis
Meld deg på

By og dato

21.april: Tromsø, Hammerfest, Alta

22.april: Bodø

28.april: Tønsberg

  6.mai:  Kristiansand

12.mai:  Haugesund

14.mai:  Oslo, Hamar, Moss, Fredrikstad

20.mai:  Stavanger

26.mai:  Trondheim

28.mai:  ÅlesundBergen, Fosnavåg, Kristiansund

Finn et arrangement nær deg og meld deg på i dag. Og du, siden dette er et virtuelt arrangement kan du melde deg på den datoen som passer best for deg, uavhengig av by.

 

 

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM)

 

Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet

Situasjonen har ført til at IT-sikkerhetsbransjen er i sterk modning med fokus på samhandling, beskyttelse av verdier og kunnskapsdeling!

I mars slipper Nasjonal Sikkerhetsmyndighet sine Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet 2.0, et sett med prinsipper og underliggende tiltak for å beskytte informasjonssystemer mot uautorisert tilgang, skade eller misbruk.

Meld deg på
Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

?

Ved samtykke godtar du til at dine data blir delt med tredjepart for mulig bruk i annonsering vedrørende arrangementet/aktiviteten og/eller oppfølging fra tredjepart.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer