Tilbake til Arrangementer

De store temaene i IT bransjen i 2018 har vært digitalisering, digital transformasjon, disrupsjon, endringstakt og bærekraft. Atea inviterer dere til et seminar med 9 ulike forslag til hva du kan gjøre som neste steg på veien mot en komplett digital transformasjon.

Digital Transformasjon

Hendelsestid
20. feb. 2019, 09.00 - 13.30
By
Ålesund

09.00-09.30   Registrering

09.30-09.35   Velkommen v/Nils Vikhagen, Atea

09.35-10.15   Keynote - Er dere midt inn i en digital transformasjon eller på vei inn i en? v/Mads Hundvin, strategisk rådgiver Atea

10.15-10.30   Pause

10.30-11.00   Parallellsesjoner

11.00-11.15   Pause

11.15-11.45   Parallellsesjoner

11.45-12.00   Pause

12.00-12.30   Parallellsesjoner

12.30-13.30   Lunsj

 

Moderne infrastruktur 

Rom: "Tang"

De siste årene har «Hyperkonvergert» kanskje vært bransjens største buzzword siden big data, men nå har det blitt så stuerent at man finner slike løsninger i datarom over det ganske land. Hvorfor har det blitt så populært? Hva skal man velge, og hva er driverne? Vi ser på forskjellige alternativer i kontekst av både økonomi og teknologi.

Foredragsholder: Pål Gade Halvorsen, HPE

"Det moderne nettverket»

Rom: "Tare"

Hva digitalisering betyr i praksis for nettverket ditt: I en verden av brukere som krever at applikasjonene fungerer til enhver tid blir det enda mer viktig å ha god innsikt i hva som skjer. Ved hjelp av automasjon, dataanalyse og maskinlæring kan vi frigi tid til noe annet enn manuell konfigurasjon,  feilsøking og håndtering av sikkerhet problemer. Dette gjør at du klarer å håndtere nye krav fra digitale initiativer som introduserer en økende mengde IoT dingser, applikasjoner og M2M kommuniksjon.

Foredragsholder: John Gripsgård, Atea/Cisco

Infrastruktur for Innovasjon

Rom: "Akvariet"

Innovasjonsprosesser er kreative, og visjonære målbilder er ofte inspirerende å diskutere. Prosessen mot målbildet er derimot ikke alltid like silkemyk. Atea leverer infrastruktur, og vi hjelper våre kunder med å skape verdi av sine data. Jobben må du gjøre selv, men Atea har konsulentene og de digitale produktene som hjelper deg med en plattform som du kan bruke til innovasjonen som trengs.

Foredragsholder: Christian Våge, Atea

Citrix Cloud

Rom: "Tang"

Citrix Cloud-tjenester forenkler levering og administrasjon av Citrix-teknologier, og hjelper deg med å sikre bredere distribusjon av eksisterende intern programvare eller å flytte absolutt alt til nettskyen.  Opprett og distribuer sikre digitale arbeidsplasser på kun noen timer, i stedet for uker, mens du plasserer sensitive apper, skrivebord og dataressurser i en hvilken som helst nettsky eller hybridsky. Hør i tillegg om kundecaser og anbefalt hardware på dette foredraget.

Foredragsholder: Tron Morten Vorland, Atea

Sikkerhet er det beste argumentet for å ta i bruk skybaserte tjenester (ikke omvendt)    

Rom: "Tare"

DnB flytter hele mobilbankplattformen til skya, Norge har fått en strategi for digital transformasjon som omfavner bruken av skytjenester og sikkerhetsløsninger kan i stadig større grad anskaffes «som-en-tjeneste». Men om skya KAN gi deg langt bedre IT-sikkerhet, økes samtidig fokus på bestillerkompetansen. Lær mer om hva som skal til for å skaffe seg dette, på hvilken måte toneangivende organisasjoner "tør" å flytte forretningskritiske applikasjoner til skya og hvordan akkurat DIN bedrift kan skaffe seg tilsvarende forretningsfortrinn – gjennom sikker bruk av skytjenester!

Foredragsholder: Eirik Gulbrandsen, Forretningsutvikler Arrow ECS Norway og leder Cloud Security Alliance Norway

Hvordan bruke data til å skape verdi

Rom: "Akvariet"

Vi definerer data som en ressurs; noe man må samle og bearbeide for å generere  verdi. Presentasjonen bygger forståelse rundt hva Data Science og Maskinlæring er for noe, og hvordan det brukes til å utvinne verdi fra data. Vi ser på konkrete eksempler på hvoran man kan bygge data-drevne forretningsprosesser.

Foredragsholder: Didrik Finnøy,  Atea 

Moderne Datacenter

Rom: "Tang"

Første generasjon skyadopsjon handlet om å flytte infrastruktur fra datasenter til sky. Neste generasjon skyleveranser handler om å akselerere adopsjon av dette. Målet er å realisere de fulle fordelene av moderne skyteknologier. Hva er tilbudet fra Atea sitt nye tredje generasjon datasenter for å tilfredsstille dette?

Foredragsholder: Audun Lødemel, AOS

Informasjonssikkerhet

Rom: "Tare"

En økt bruk av data gir enorme muligheter. Samtidig blir trusselbildet stadig mer komplekst, og det stilles nye krav til etterlevelse av lover og regelverk, både nasjonalt og internasjonalt. Hvordan kan din organisasjon ved hjelp av god risikostyring utnytte mulighetsbildet uten å komme i konflikt med krav til sikkerhet og personvern.  

Foredragsholder: Randi Gjerde, Atea

Arbeid hvor som helst, når som helst og på alle enheter med løsninger fra Atea og Microsoft

Rom: "Akvariet"

Vaner kan brytes med nye teknologiske løsninger som hjelper oss med å få gjort mer, med mindre innsats, det løfter samfunnet vårt fremover. Digitalisering handler ikke bare om teknologi, men i like stor grad om mennesker og endringsprosesser. Nøkkelen til suksess er ofte god kunnskapsdeling, kommunikasjon og samhandling. Det er derfor viktig å finne den riktige løsningen og at ansatte tar den i bruk. Kom og hør hvordan Atea kan hjelpe deg med hele verdikjeden, fra operatørtjenester, til installasjon, og brukeradopsjon.  

Foredragsholdere: Roar Langli, Atea

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer