Vi arrangerer en fire dagers faglig tur til London med aktiviteter, arrangement og inspirasjon. Norsk skole står foran store endringer i årene som kommer. Skolen skal både fremme økt læring og samtidig bidra til økt digital kompetanse blant fremtidige arbeidstakere.

Hvorfor bør du delta?

Skolen skal forberede barn til det 21. århundrets nye samfunnsarena. Fagfornyelsen er rett rundt hjørnet og skolen utfordres i sitt oppdrag, Vi er så heldige at vi har fått med oss noen tungvektere innenfor dette temaet. Elin Bonde, spesialrådgiver Udir og Franz T. Gregersen, seniorrådgiver IMTEC kommer for å bidra med sin kunnskap og sine perspektiver. Vi legger opp dagen slik at vi sammen kan reflektere over vårt nye samfunnsoppdrag. Ønsker du å vite mer om innholdet kan du trykke deg inn på. Dag 1: Atea Skole - lederseminar: Strategi for læring, med teknologi som verktøy!

På studieturen vil du og skoleledere fra hele Norge lære om hvordan du sikrer at skolen din har det som trengs for å lykkes i planleggingen av skolens reise. Du får også mulighet til å se den nyeste læringsteknologien på BETT-messen og se hvordan andre skoler bruker teknologi som et verktøy for å endre undervisningspraksis og trene fremtidskompetanser. Apple sin Education Leadership Summit, et høydepunkt i uken for mange skoleledere, gir deltagerne mulighet til å oppleve Apples utdanningsløsninger i praksis.

Startdato
22. jan. 2019, 08.00
Sluttdato
25. jan. 2019, 15.00
By
London
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer