Tilbake til Skytjenester

Nettverk som tjeneste

En framtidsrettet plattform for IoT og applikasjonstrafikk Nettverket er selve bærebjelken for all elektronisk kommunikasjon i en bedrift eller organisasjon. Den økende bruken av sky- og mobilitetsløsninger, men også etter ønsker fra ansatte, kunder og partere om å kunne bruke egne enheter i bedriftens nettverk, utsetter mange bedrifter for nye og mer komplekse sikkerhetstrusler.

Vanskelig å ha spesialkompetanse i eget hus.

 

Nettverk tjenestene sørger for at din bedrift får et nettverk som til enhver tid er kapabelt til å gjøre jobben som kreves. Deretter setter vi nettverket i drift, og din bedrift betaler for faktisk bruk. Ved hjelp av nettverkstjenestene er brukerne dine alltid tilkoblet via en sikker forbindelse, enten de skal kommunisere via et lokalt eller trådløst nettverk.

Alle bedrifter med nettverksbehov enten de er små, store, enkle eller avanserte vil kunne utnytte og vokse med Atea nettverk som tjeneste.

Fordelen med å velge nettverkstjenester fra Atea

 

Stabilt og gode brukeropplevelse - Problemfri tilgang til et stabilt nettverk gir dine ansatte og gjester en enkel hverdag. 

Raskt og fleksibelt - Rask etablering, raskt nettverk og stabil kobling. 

Bruk tiden på det du kan - Nettverket er alltid tilkoblet med overvåkning og support. Atea overvåker og administrerer nettverket og du slipper å tenke på det.

Vil du vite mer om våre nettverkstjenester?

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Tilbake til Skytjenester
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer