Til hovedinnhald
Tilbake til Skytjenester

Nettverk som tjeneste

Alltid på nett med Atea

 

Hvis du vil ha et tidsriktig kontor i dag trenger du alltid å være på nett. WiFi har også blitt et primærnett for både sensorer og alarmer, derfor er det viktig å velge riktig løsning. 

Ingen har tid til å kaste bort verdifull tid på å bekymre seg for om nettet er sikkert, stabilt og trygt. Nettverk som tjeneste er en komplett abonnementstjeneste som inneholder infrastruktur, programvare og drift, tilpasset kvadratmeterne du har til rådighet. Dere får alt i en pakke med fast pris, og ingen skjulte kostnader. Da er kontoret alltid pålogget - og du og kollegaene dine kan surfe dere gjennom hele arbeidsdagen.

Skreddersydd nettverksløsning

WiFi kan brukes til mange oppgaver. Vi skreddersyr en nettverksløsning til din virksomhet, for kontorer og ansatte. Det betyr at vi kan gi råd om løsninger fra behov til installasjon – og selvfølgelig drift året rundt. Vårt team sørger for at både ansatte og gjester alltid får en oppkoblet og sikker hverdag på kontoret. Og kun én stopp for Alt-for-nettverk.

Nettverkspakke uten skjulte kostnader

Nettverk som en tjeneste er en komplett abonnementstjeneste som inneholder infrastruktur, programvare og drift, tilpasset kvadratmeterne du har til rådighet. Dere får alt i en pakke med fast pris, og ingen skjulte kostnader. Da er kontoret alltid pålogget og du of kollegaene dine kan surfe dere gjennom hele arbeidsdagen.

Atea - WiFi premium

Vår komplette pakke som inkluderer trådløs dekning, sikkerhetsløsning med brannmur – og Atea alltid-på-nett-garanti med 4G reserve- løsning. Løsningen passer perfekt for virksomheter med inntil 50 ansatte, normalt kontorbruk og kontorlokaler på 200-400m2.


Fra kr 5 420,- pr.mnd

 

 

Dette får dere:

 • Trådløst nett med 10 aksesspunkter
 • Switch med strømforsyning til aksesspunkter (POE)
 • Gjestenettløsning med integrasjon mot Facebook, SMS, Captive Portal
 • bedriftens egen internettside for gjestepålogging
 • Brannmurløsning med høy ytelse
 • Anti malware beskyttelse
 • Intrusion detection (IPS)
 • 4g reserveløsning

Atea – WiFi pluss

Når mange skal på nett er dette pakken som passer godt for virksomheter med inntil 50 ansatte, normalt kontorbruk og kontorlokaler på 200-400m2.

 

 

Fra kr 4 250,- pr. mnd

 

 

Dette får dere:

 • Trådløst nett med 10 aksesspunkter
 • Switch med strømforsyning til aksesspunkter (POE)
 • Gjestenettløsning med integrasjon mot Facebook, SMS, Captive Portal bedriftens egen internettside for gjestepålogging

Atea – WiFi basic

Hele kontoret kommer enkelt på nett med denne pakken tilpasset virksomheter med inntil 30 ansatte, normalt kontorbruk og kontorlokaler på 200m2.

 

 

Fra kr 2.100 pr.mnd

 

 

Dette får dere:

 • Trådløst nett med 5 aksesspunkter
 • Switch med strømforsyning til aksesspunkter (POE)
 • Gjestenettløsning med integrasjon mot Facebook, SMS, Captive Portal bedriftens egen internettside for gjestepålogging

Hvilken nettverkspakke passer best?

Vi tilbyr tre grunnpakker og abonnementsløsninger. Og flere tilleggstjenester. En fleksibel abonnementstjeneste tilpasset behov, kvadratmeter og ansatte. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige løsningen. Kontakt oss for en uforpliktende prat om nettverk

 

Hvorfor velge nettverk med Atea?

 

Alltid på nett 24/7

Din nettverksløsning monitoreres av Atea Datasenter. Oppstår det feil, er vi straks på saken. Opplever dere nedetid, har vi en 4G reserveløsning i bunnen som alltid sørger for oppetidsgaranti.

 

Komplett og sikkert nett

Atea har rådgivere som kan alt om å beskytte data. De sørger for trygg og sikker overføring, og har et eget sikkerhetsteam som alltid er tilgjengelig.

 

Gjest på nett?

Vi sørger for at besøkende kan koble seg opp på et sikkert gjestenett med enkel pålogging.

 

Full oversikt

Et skybasert dashboard som gir deg kontroll og full innsikt av hele nettverket i bedriften.

 

– Det er veldig enkelt for vår del. Jeg er personlig ingen IT-ekspert, og synes det er veldig fint å få hjelp til den type ting. Atea overvåker at aksesspunktene er operative, de oppdager hvis et punkt faller ut, og fikser det over nett hvis mulig. Hvis ikke, kommer de og fikser det på stedet. Det er veldig flott å sette ut driften til noen som kan det, og som kan overvåke nettet og løse problemer.  

 

Bjørn, Peel Innovation

Cisco Meraki – enkelt og sikkert, med god oversikt

Cisco Meraki har utviklet en omfattende portefølje av skybaserte og skalerbare IT-løsninger. Produktene er designet for å hjelpe din bedrift med å levere et moderne nettverk som er kraftig, pålitelig og enkelt å administrere. Det unike med Cisco Meraki er dashboardet, dette gir deg full visibilitet slik at du kan se hva som foregår i ditt nettverk til enhver tid. Med Cisco Meraki vil du gi brukerne av nettverket en bedre og sikrere opplevelse, samtidig som din bedrift spare både tid og penger.

 

 

Vil du vite mer om våre nettverkstjenester?

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.
Les mer i vår personvernserklæring.

Tilbake til Skytjenester
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer