Sky Cloud Lagring Skytjenester

Flytt til skyen med Atea

Vil dere spare kostnader, bli mer effektiv og øke konkurransekraft i markedet? Skal din bedrift over på en moderne og fremtidsrettet IT-plattform? Morgendagens IT dreier seg om tjenester og digitale forretningsprosesser som stiller nye krav til IT-infrastruktur. Med Atea som rådgiver får du hjelp med å transformere ditt IT-miljø til et fleksibelt, tilgjengelig og sikkert miljø - klart for dagens og fremtidige behov. Len deg på Ateas erfaring og kompetanse, og få maksimalt ut av fordeler med skytjenester.

Hvordan komme i gang?

I disse dager vurderer mange å ta steget ut i skyen. På horisonten ser man at store systemer nærmer seg slutten av livssyklusen og vil på sikt miste støtten fra leverandøren. Det er en gylden sjanse for å ta steget ut i skyen for mange. Selve prosessen med å ta systemene ut i skyen er ganske lik, om du er en liten eller stor bedrift. De fleste følger de samme stegene: kanskje begynner du med å teste en backup i skyen eller en annen tjeneste som er lav risiko. Dette er de første stegene til å lage en tankegang der skyen kommer først, og da er du virkelig i gangNår en organisasjon har gjort de første eksperimentene med skyen, og utviklet den nye tankegangen, skal de store stegene tas og mer kritiske systemer tas ut i skyen. 

– Da handler det om å lage en plan, en strukturert tilnærming for å utføre migreringen til skyen. For dette har Atea et rammeverk, Atea Cloud Delivery FrameworkEt rammeverk basert på vårt store antall skyleveranser der vi har bistått bedrifter med å identifisere og utnytte fordeler ved skyteknologi.  

Vårt rammeverk passer perfekt for deg som vurderer skyen og for deg som allerede har tatt i bruk verktøy i skyen – og ønsker en sparringspartner for veien videre. 

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt

Jeg ønsker å bli kontaktet om Atea Sky

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer