Frigjør kraft med skytjenester

Fremtidens digitale infrastruktur

 

En hverdag med skyen gir bedre tilgang til data og fleksibilitet, der alt er oppdatert og sikkert, men du skal være tryggreisen din til skyen - uansett hvor du er 

Vi hjelper deg med en strategi for at virksomheten din skal ha et moderne og optimalisert IT-miljø. Vi guider deg i valg av skyer blant alle tilgjengelige alternativer, vi støtter deg i migreringen av dataene dine og hjelper med drift, overvåking og service desk. 

 

 

 

 

Hvorfor sky?

Skalerbarhet gir fleksibilitet

Unngå store investeringer og dra nytte av skalerbarhet som følger IT behovene dere har i dag og i fremtiden.

Alltid oppdatert og sikkert

Sikkerhet er det motsatte av bekymring. Skyen sørger for riktig data på riktig sted, og hjelper din virksomhet med å oppfylle kravet til høy oppetid og streng databeskyttelse.

 

 

Mer mobilitet

Skytjenester gir deg tjenester som svarer til behovet, og utgifter som følger bruken. Tilgang til tjenestene, uansett hvor du er, og når du benytter tjenesten.

Flytt fokus, frigjør tid

Skytjenester frigjør ressurser og dyrebar interntid i virksomheten slik at dere kan ha fullt fokus på egen kjernevirksomhet.

Fire grunner til å velge skytjenester fra Atea

Managed Service

Det er den kritiske daglige drift og tjenester knyttet til skyen som vil sikre de konkrete forretningsmålene dere har satt ved å investere i skytjenester. Vi tilbyr overvåking, drift og servicedesk slik at kundene våre kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Vi fungerer gjerne som din egen IT-avdeling, og tar ansvar for drift av alt fra datasentre, nettverk og smarttelefoner til brukersupport og lisenser. I alle våre tjenester fokuserer vi på å skape større tilgjengelighet, større utnyttelsesgrad og arbeidsglede samt, selvfølgelig, økt effektivitet for deg og dine forretningsområder. 

 

Data på norsk jord og ISO sertifisert

Vi har jobbet med datasenterteknologi i mange år, og har flere ISO-sertifiserte datasentre over hele landet.

Spesielt viktig er dette for kunder som ikke kan flytte til en offentlig sky, eller har bestemte regulatoriske krav de må forholde seg til.

Her kan du lese mer om våre ISO sertifiseringer

Lokale rådgivere

Vi tilbyr strategisk rådgivning, og hjelper våre kunder med å gjennomføre digitalisering rundt om i hele Norge. Vi har en unik lokalkompetanse, og kan gi råd om alt fra moderne datasenter til hvordan en digital plattform kan brukes til å samle, oppbevare og bearbeide data. 

Et samarbeid med Atea, gir dere tilgang til en kompetansearena som er bygget over flere år. Vi kjenner den verden dere er i, og den verden dere skal til. 


Grønn og klimanøytral

Bærekraft er viktig for oss og for våre kunder. Det kan bo mange fordeler i å investere og oppdatere med skytjenester fremfor hyppige innkjøp av hardware.
Vi hjelper med å skrote gammelt utstyr på en miljømessig riktig måte. Dette er vi gjort i mer enn 15 år gjennom vårt program GoITLoop. Bli med i det voksende samfunnet av industriledere som reduserer energibruken og går over til et mer karbonnøytralt nett med skytjenester. 

Her kan du lese mer om hvordan bli mer miljøvennlig

Hvordan ta steget opp i skyen?

 

Det handler om å lage en plan, en strukturert tilnærming for å utføre migreringen til skyen.

For dette har Atea et rammeverk, Atea CloudTrack. Et rammeverk som tilbyr et bredt spekter av workshops, konsulenttjenester og managed services for å hjelpe privat og offentlig sektor til skyen og utover! Et rammeverk basert på vårt store antall skyleveranser der vi har bistått bedrifter med å identifisere og utnytte fordeler ved skyteknologi.

 

 

 

Atea bistår i skymigrering, dersom dere står på starten av skymigrering, eller dersom dere allerede er i skyen. Ved migrering bistår vi med verktøy, metoder og hjelp for en sømløs og sikker migrering til skyen.

Migrering til privat sky, eller til offentlige sky-løsninger som Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform og gjerne i en hybrid kombinasjon. Vi hjelper deg

Se vårt webinar om hvordan du kan komme i gang med med skytjenester 

Vårt rammeverk passer perfekt for deg som vurderer skyen, samt deg som allerede har tatt i bruk verktøy i skyen – og ønsker en sparringspartner for veien videre.

Alt starter med Atea CloudTrack

 

Enten du skal i skyen eller allerede er der, har vi i Atea et eget rammeverk, Atea CloudTrack. Denne metoden og rammeverket inneholder et bredt spekter av workshops, konsulenttjenester og managed services for å hjelpe privat og offentlig sektor til skyen! Et  rammeverk basert et stort antall skyleveranser der vi har bistått bedrifter med å identifisere og utnytte fordeler ved skyteknologi. Vårt rammeverk passer perfekt for deg som vurderer skyen, samt  deg som allerede har tatt i brukverktøy i skyenog ønsker en sparringspartner for veien videre

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Alltid på nett med Atea

 

Ingen ønsker å kaste bort verdifull tid på å bekymre seg for om nettet er sikkert, stabilt og trygt. Nettverk som tjeneste er en komplett abonnementstjeneste som inneholder infrastruktur, programvare og drift, tilpasset kvadratmeterne du har til rådighet. Dere får alt i en pakke med fast pris, og ingen skjulte kostnader. Da er kontoret alltid pålogget - og du og kollegaene dine kan surfe dere gjennom hele arbeidsdagen.

 

 

Nyhetsbrev

 

 

Atea sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med relevant innhold knyttet til skytjenester. Meld deg på nyhetsbrevet.

 

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer