Sky Cloud Lagring Cloud First Lift&Shift Framework Rammeverk Datasenter migrering Skytjenester

Flytt til skyen med Atea

Vil dere spare kostnader, bli mer effektiv og øke konkurransekraft i markedet? Skal din bedrift over på en moderne og fremtidsrettet IT-plattform? Morgendagens IT dreier seg om tjenester og digitale forretningsprosesser som stiller nye krav til IT-infrastruktur. Med Atea som rådgiver får du hjelp med å transformere ditt IT-miljø til et fleksibelt, tilgjengelig og sikkert miljø - klart for dagens og fremtidige behov. Len deg på Ateas erfaring og kompetanse, og få maksimalt ut av fordeler med skytjenester.

Opp i skyen og hvordan komme i gang?

Flere og flere bedrifter tar steget opp i skyen med Atea. Som en av Norges største leverandører av skytjenester, er vi en totalpartner for våre kunder. Det betyr døgnåpen support på norsk, rådgivere i toppsjiktet og tilgang til bortimot alle programmer og tjenester dere er vant til, nå levert via skytjenester.

Selve prosessen med å ta systemene ut i skyen er ganske lik, om dere er en liten eller stor bedrift. De fleste følger de samme stegene; kanskje begynner dere med å teste backup eller en annen tjeneste som ikke er av forretningskritisk karakter. Dette er de første stegene til å etablere en tankegang der skyen kommer først, og da er dere virkelig i gang. Når en organisasjon har gjort de første eksperimentene med skyen, og utviklet den nye tankegangen, skal de store stegene tas og mer kritiske systemer tas ut i skyen. 

– Det handler det om å lage en plan, en strukturert tilnærming for å utføre migreringen til skyen. For dette har Atea et rammeverk, Atea Cloud Track. Et rammeverk som tilbyr et bredt spekter av workshops, konsulenttjenester og managed services for å hjelpe privat og offentlig sektor til skyen og utover! Et rammeverk basert på vårt store antall skyleveranser der vi har bistått bedrifter med å identifisere og utnytte fordeler ved skyteknologi.  

Vårt rammeverk passer perfekt for deg som vurderer skyen, samt deg som allerede har tatt i bruk verktøy i skyen – og ønsker en sparringspartner for veien videre.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt

Jeg ønsker å bli kontaktet om Atea Sky

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer