Laddar meny

Flytt til skyen med Atea

Vil du spare kostnader, bli mer effektiv og konkurransedyktig i ditt marked og løfte din bedrift over på en fremtidsrettet it-plattform? Morgendagens IT dreier seg om tjenester. Digitale forretningsprosesser stiller nye krav til it-infrastruktur. Med Atea som rådgiver får du hjelpe med å transformere ditt it miljø. Et it miljø som gir deg fleksibilitet og mulighet til å støtte din bedrift nå og i fremtiden. Len deg på Ateas erfaring og kompetanse og få maksimalt utbytte av skyen du også.

Det handler om å få IT levert som en tjeneste, dynamisk og fleksibelt, fremfor å kjøpe maskinvare og produsere tjenestene selv. For å si det enkelt; vi har samlet alle tjenester som har med sky å gjøre i Atea Sky.

I Atea Sky finner du tjenestene og løsningene du har behov for til din bedrift. Tjenestene strekker seg fra enkle leveranser til komplette og sammensatte løsninger. Atea Sky tilbyr tjenester fra våre partnere som Microsoft, Cisco, IBM og VMware, i kombinasjon med egenproduserte tjenester. Her har vi lagt vekt på å kombinere det beste fra flere teknologiske verdener.

Vår hybride visjon

Atea har lang og solid erfaring med å kombinere skyleveranser (hybrider) samtidig som sikkerhetsperspektivet ivaretas på høyeste nivå.

Hvilken leveransetype du velger styres av bedriftens krav og behov. Vi bistår deg ved valg av beste løsning og står klare til å hjelpe deg opp i skyen.

 

Partners

Standard skytjenester

Standard skytjenester består av en rekke frittstående skytjenester. Dette er uavhengige tjenester vi leverer fra egne datasentre eller fra våre partnere. Noen av løsningene er standardiserte tjenester, mens andre har mulighet for spesialtilpasning i forhold til din virksomhets miljø. Mange av tjenestene vil ha dataene lokalisert i Norge.

Les mer om standard skytjenester. 

Komplette skyleveranser

En komplett skyleveranse gir deg en stressfri IT-hverdag hvor du får en effektiv driftsplattform med forutsigbarhet innen drift og økonomi. Dette for at du kan bruke ressurser for å utvikle din virksomhet mot en digitalisert fremtid. Det handler om å få frihet til å gjøre de riktige tingene – det får du med komplette skyleveranser.

Les mer om komplette skyleveranser.

Andre tjenester

Du bygger kanskje din egen sky og trenger en samarbeidspartner for driften? Vi kan IT-støtte og gir deg servicedesk. Trenger du trygghet for at løsningen fungerer, overvåker vi den og kan fjerndrifte hele eller deler av løsningen. Kompetanse får du på de områdene du ikke har kapasitet selv – vi har markedet største og bredeste pool av konsulenter og rådgivere.

Les mer om andre tjenester.

Kristoffer Vordal
Oscar Klevjer Thøgersen
Christer Danielsen

Atea har rådgivere fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, så vi møter deg der du er!

Jeg ønsker å bli kontaktet om Atea Sky

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer