23-11-2020

Atea inngår eksklusiv nordisk avtale med VMware

Atea er det første IT-selskapet som inngår avtalen som underleverandør av VMware Professional Services på tvers av Norden. – Med denne avtalen styrker vi ytterligere vår posisjon som VMware-partner i Norge, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea Norge.

Michael Jacobs
Bilde: Daniel Jacobsen

VMware tilbyr blant annet programvare for administrering av skytjenester, den digitale arbeidsplassen og IT-sikkerhet. Med den nye avtalen skal Atea bruke sine konsulenter til å løse oppdrag som underleverandør av VMware.

– Samtidig som utviklingen hos norske bedrifter går utrolig raskt, har vårt partnerskap med VMware økt vår evne til å levere de digitale løsningene som markedet etterspør. Vi gleder oss virkelig til den spennende fortsettelsen med denne avtalen på plass, sier Jacobs.

Forretningskritisk for bedriftene

En økende andel av VMwares tjenesteleveranser gjennomføres av partnere. Det bidrar til å øke både utrullingen av løsninger og sikre kundetilfredshet.

– Atea har bevist at de har kompetansen og evnen til å hjelpe våre felles kunder med å navigere blant teknologivalg, som er forretningskritiske for bedriftene, sier Malou Hvass, Senior Regional Marketing Manager, Nordic & Baltic, VMware Inc.

– Vi er glade for at Atea har blitt tildelt denne avtalen, og kan i enda større grad sikre fornøyde kunder i Norge og Norden.