Til hovedinnhald
Tilbake til Møteplasser

Hvordan delta i møter fra hjemmekontoret?

Om du noen gang har møtt følgende scenarier og blitt litt irritert over at det skal være så tungvint, er du ikke alene. Ingen grunn til bekymring – det er en enkel løsning.

Hjemmekontoret

Du jobber på hjemmekontor, men har et viktig kundemøte eller internmøte du må delta på. Vi har løsningen som kan hjelpe deg med akkurat det.

Ved hjelp av et virtuelt møterom (VMR) inviterer du deltagerne til ditt personlige møterom. Du legger bare linken til ditt personlige møterom ved i kalenderinvitasjonen din. Alle deltagerne trykker enkelt på linken, legger inn navn og dere kan gjennomføre møtet.

Videomøte

Du holder et møte i et rom utstyrt med standard videokonferanser. Plutselig trenger du å ringe en kollega eller samarbeidspartner, men vedkommende har bare Skype for Business. Hvordan fungerer en videosamtale fra standard SIP/H323-videoendepunkter for Skype for Business? Ikke så bra, gjør det vel? Det er det selvfølgelig en løsning på.

Vår skybaserte Unified Communications-løsning, kalt Atea Anywhere, kombinerer video, IP-telefoni og kontaktsenter i én enhetlig skyløsning. Vi har videre gjort ulike integrasjoner, inkludert følgende: Med Skype for Business, LYNC 2010/2013 og faktisk også Consumer Skype.

Så hva betyr det? I det gitte scenariet betyr det at du bare ringer fra ditt standard videoendepunkt, direkte til en Skype for Business-bruker, enten ved å skrive inn deres SIP URI eller finne dem i telefonboken, som kan integreres direkte med Active Directory.

På samme måte kan en Skype for Business-bruker foreta en direkte oppringing fra klienten til et standard videoendepunkt, uten å måtte bekymre seg for om brukeren i den andre enden har Skype for Business eller annet videoutstyr. Dette gjør det lett og enkelt for brukerne, ettersom de aldri trenger å tenke på hvilket utstyr mottakeren har i den andre enden.

 

Skype/Teams-møte

Du mottar en Skype for Business-møteinvitasjon med en link til et Skype-nettmøte, men det er flere som skal delta i samme møte og ikke ønsker å sitte separat og delta via PC.

Du går derfor inn i et møterom med standardvideo, men hvordan trykker du på linken, og vil den fungere fra et vanlig videosystem? Sannsynligvis ikke, gjør det vel? Med Atea Anywhere kan du enkelt sette inn linken i vårt virtuelle møterom, hvor standard videoendepunkter også kan delta og dele skjerm.

Vi kan integrere til omtrent alt: LYNC 2010/2013, Skype for Business, Consumer Skype, standard SIP, H323 og faktisk ISDN-baserte videoendepunkter også.

 

Tilbake til Møteplasser
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer