Laddar meny

Atea Mobil

Som ny aktør utfordrer Atea med lavere priser, ingen bindingstid og store datapakker som kan disponeres fritt for alle ansatte.

Kjøp mobil her

Bedriftsmarkedet for mobil er et duopol hvor Telenor og Telia har 95% av kundene og marginer på 30-40%. Halveres marginene frigjøres mer enn to milliarder kroner som norske bedrifter heller kan investere i mennesker, idéer, innovasjon og utvikling. Som pådriver for digitalisering av Norge starter Atea derfor med å tilby abonnement uten binding på alle våre mobilabonnement

5 Grunner til å velge Atea Mobil
Ekspertise Created with Sketch. Økt konkurranse I bedriftsmarkedet for mobil har Telenor (70 %) og Telia (25 %) 95 % av markedet. Dette hindrer konkurranse og er et hinder for omstilling og nødvendig digitalisering. Som ny aktør vil Atea utfordre duopolet og bidra til bedre offentlige tjenester og økt konkurransekraft for norske bedrifter.
Frigjore Created with Sketch. Frigjøre milliarder Halveres duopolets marginer på 30-40 %, vil det alene frigjøre mer enn to milliarder kroner som heller kan investere i mennesker, idéer, innovasjon og utvikling. Som pådriver for digitalisering starter Atea med å tilby lavere priser uten binding, og bedre betingelser enn hva du kan forhandle frem i dag.
Fleksibilitet Created with Sketch. Mer fleksibilitet En mobil er en datamaskin med mer datakraft enn det som fikk menneskene til månen, knyttet sammen i et nettverk med flere enheter enn det er mennesker på jorden. Og databehovet? Ja, det vil bare øke. Atea starter med å tilby skreddersydde avtaler med store datapakker som kan disponeres fritt for alle ansatte.
DigEkspertise Created with Sketch. Digital ekspertise Som mobilkunde får du tilgang til våre fagfolk innen alt fra skytjenester til datasikkerhet, samt den nyeste teknologien fra våre mer enn 60 partnere, blant dem flere av verdens ledende teknologiselskaper. Som mobilkunde hos Atea får du hjelp til å møte digitaliseringen. Lurer du på hvor du skal begynne?
Fremtidsrettet Created with Sketch. Fremtidsrettet I Atea leter vi like ivrig etter nye digitale muligheter for Norge, som det oljeselskapene gjorde etter nye funn, og vi har allerede partneravtaler med flere nye norske teknologibedrifter, som No Isolation. Hvor mange uoppdagede muligheter ligger i datamaskinen du har i hånden flere ganger om dagen?

iPhone X

Ingenting annet enn skjerm. Dette har alltid vært visjonen for iPhone. En skjerm som er så oppslukende at den nærmest forsvinner når den er i bruk. Med intelligens som lystrer hvert minste trykk, ord eller til og med blikk. Nå gjør iPhone X visjonen til virkelighet. Si hallo til fremtiden.

Samsung S8

Galaxy S8 forandrer bildene på en mobiltelefon når det gjelder brukeropplevelse og design. Infinity-skjermen gjør at ramme og kanter er mindre fremtredende, noe som skaper et grenseløst uttrykk. Knappene er elegant integrert i skjermens grensesnitt og tilpasses etter skjermmodus.

Utlandspriser

Her finner du priser for å ringe og sende SMS/MMS til utlandet

{{vm.selectedCountry.land}}

Nedenfor vises priser for å ringe og bruk av data i ditt valgte land.

Ringe Data
Startpris {{vm.mobilData.startPrice}} Pris pr dag {{vm.mobilData.dataPriceDay}}
Ringe {{vm.mobilData.call}} MB pr dag {{vm.mobilData.dataPerDay}} MB
SMS MMS
Sende SMS {{vm.mobilData.sms}} Sende MMS {{vm.mobilData.sendeMms}}
Motta MMS {{vm.mobilData.mottaMms}}
Ringe
Startpris Europa 0
Startpris resten av verden 0.59
Ringe til Norge, Norden, EU/EØS 1.99
Ringe til øvrige land i Europa 5.59
Ringe til resten av verden 14.99
SMS MMS
Sende SMS {{vm.mobilData.sms}} Sende MMS {{vm.mobilData.sendeMms}}
Motta SMS 1.99 Motta MMS 2.5
Data
Pris pr dag {{vm.mobilData.dataPriceDay}}
MB pr dag {{vm.mobilData.dataPerDay}} MB
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer