Atea Mobil

Som ny aktør utfordrer Atea med lavere priser, ingen bindingstid og store datapakker som kan disponeres fritt for alle ansatte.

Kjøp mobil her Min side

Bedriftsmarkedet for mobil er et duopol hvor to store aktører har 95% av kundene og marginer på 30-40%. Halveres marginene frigjøres mer enn to milliarder kroner som norske bedrifter heller kan investere i mennesker, idéer, innovasjon og utvikling. Som pådriver for digitalisering av Norge starter Atea derfor med å tilby abonnement uten binding på alle våre mobilabonnement

5 Grunner til å velge Atea Mobil
Ekspertise Created with Sketch. Økt konkurranse I bedriftsmarkedet for mobil har to store aktører 95 % av markedet. Dette hindrer konkurranse og er et hinder for omstilling og nødvendig digitalisering. Som ny aktør vil Atea utfordre duopolet og bidra til bedre offentlige tjenester og økt konkurransekraft for norske bedrifter.
Frigjore Created with Sketch. Frigjøre milliarder Halveres duopolets marginer på 30-40 %, vil det alene frigjøre mer enn to milliarder kroner som heller kan investere i mennesker, idéer, innovasjon og utvikling. Som pådriver for digitalisering starter Atea med å tilby lavere priser uten binding, og bedre betingelser enn hva du kan forhandle frem i dag.
Fleksibilitet Created with Sketch. Mer fleksibilitet En mobil er en datamaskin med mer datakraft enn det som fikk menneskene til månen, knyttet sammen i et nettverk med flere enheter enn det er mennesker på jorden. Og databehovet? Ja, det vil bare øke. Atea starter med å tilby skreddersydde avtaler med store datapakker som kan disponeres fritt for alle ansatte.
DigEkspertise Created with Sketch. Digital ekspertise Som mobilkunde får du tilgang til våre fagfolk innen alt fra skytjenester til datasikkerhet, samt den nyeste teknologien fra våre mer enn 60 partnere, blant dem flere av verdens ledende teknologiselskaper. Som mobilkunde hos Atea får du hjelp til å møte digitaliseringen. Lurer du på hvor du skal begynne?
Fremtidsrettet Created with Sketch. Fremtidsrettet I Atea leter vi like ivrig etter nye digitale muligheter for Norge, som det oljeselskapene gjorde etter nye funn, og vi har allerede partneravtaler med flere nye norske teknologibedrifter, som No Isolation. Hvor mange uoppdagede muligheter ligger i datamaskinen du har i hånden flere ganger om dagen?
Sikkerhet Smarttelefonen er et verktøy som flere og flere av oss bruker til mye mer enn bare SMS og samtaler. Derfor må du tenke sikkerhet på mobil på samme måte som du tenker sikkerhet i forhold til datamaskinen på jobb. Hvis ikke kan mobilen bli en bakdør rett inn i din bedrift.

iPhone XS

Super Retina i to størrelser – inkludert den største skjermen på en iPhone noen gang. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon. Og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone XS er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste.

Samsung S9

Ta imponerende bilder i fullt dagslys og veldig svakt lys. Den banebrytende Dual Aperture-linsen* tilpasser seg på samme måte som menneskeøyet. Den kan automatisk skifte mellom ulike lysforhold – slik at bildene dine blir like flotte enten det er lyst eller mørkt, dag eller natt.

Utlandspriser

Her finner du priser til og i utlandet

{{vm.selectedCountry.land}}

Nedenfor vises priser for å ringe og bruk av data i ditt valgte land.

Priser for samtaler og meldinger til ditt valgte land

Samtaler til Norge / Mottak av samtaler Ringe Data *
Startpris Pris dagspakke / pr MB {{vm.mobilData.dataPriceDay}} / {{vm.mobilData.dataroamingPerMb}}
Per minutt Dagspakke størrelse {{vm.mobilData.dataPerDay}}
Datapakker utland **
Pris {{vm.mobilData.dagspakkePrisUtland}} Pakkestørrelser {{vm.mobilData.dagspakkeMbUtland}}
SMS MMS
Sende SMS {{vm.mobilData.sms}} Sende MMS {{vm.mobilData.sendeMms}}
Motta SMS {{vm.mobilData.mottaSms}} Motta MMS {{vm.mobilData.mottaMms}}
* Dagspakker aktiveres automatisk dersom det benyttes mobildata. Dagspakken er gyldig midnatt til midnatt, Norsk tid. Etter at dagspakken er oppbrukt takseres forbruk etter prisen som er oppgitt pr MB.

** Datapakker utland kan bestilles ved å sende SMS til 27222. Utenfor EU/EØS har pakkene en varighet på 14 dager fra bestilling. Innenfor EU/EØS virker ekstra data likt som om du befinner deg i Norge. Kodeordene for å bestille fremkommer av meldingen du mottok ved ankomst
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer