Til hovedinnhald
Tilbake til Bærekraft i Atea

100% klubben - For økt gjenbruk og resirkulering

Hva er alternativet til 100% gjenbruk og resirkulering? Vær en av de første som stiller opp for bærekraftig livssyklushåndtering av IT-produkter. Vi i Atea veileder deg underveis.

Hva betyr bærekraftig livssyklushåndtering av IT-produkter?

 

Levetiden til et IT-produkt begynner i en gruve for mineralutvinning og ender i en skuff. Eller hvordan var det?

For oss betyr dette å ta ansvar for hele IT-produktets livssyklus. Vi vet at du og din organisasjon legger ned tid og krefter på å skape de riktige innkjøps- og håndteringsprosesser for å støtte ansattes bruk av IT-produkter.

Vi vet også at det er få organisasjoner i Norge som har en plan for hva som skjer med gamle enheter når de byttes ut med nye. En undersøkelse av Fremtiden i våre hender viser at det ligger 10 millioner mobiltelefoner hjemme i norske hjem.

 

I tillegg ligger det store mengder gamle PCer og annet IT-utstyr rundt i norske virksomheter.

Du og din organisasjonen har makten til å utvikle bærekraftsarbeidet ditt. Derfor utfordrer vi deg til å ta ansvar for retur av organisasjonens IT-utstyr. Ved å sikte på 100% gjenbruk og resirkulering av IT, er vi sikre på at virksomheten din kan bidra til å skape en bærekraftig fremtid. Vi i Atea veileder deg underveis.

Velkommen til 100% klubben!

”Med et tydelig fokus på bærekraft og en grønn, gjennomgående profil var det viktig at det gamle utstyret ble avhendet på en sikker og miljømessig (ryddig) måte. Slik ble Ateas tjeneste ikke bare et godt, men også et lønnsomt alternativ.”

— Marius Pedersen, 4Service

marius hansen.foto

Bli med i 100% klubben

Meld din interesse for å ta neste skritt i ditt bærekraftsarbeid

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.
Les mer i vår personvernserklæring.

Tilbake til Bærekraft i Atea
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer