Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Sikkerhetsdagene 2021

I år kan du delta på Ateas Sikkerhetsdager, uten å måtte sette av noe tid!

Det siste året har vi druknet i tilbud av digitale webinarer og foredrag, men vi lover deg at Ateas Sikkerhetsdager er noe utenom det vanlige. I stedet for å sette av tid til å følge med på et foredrag på skjermen, kan du på årets Sikkerhetsdager høre på korte, konkrete og interessante diskusjoner og samtaler om problemstillinger og utfordringer som opptar norske virksomheter i dag, akkurat når det passer deg.

På vei hjem fra barnehagen? Eller er du ute å jogger? Eller kanskje du skulle hatt litt selskap under middagshvilen? Vi samler Norges ledende sikkerhetseksperter til å diskutere utfordringer og problemstillinger som er aktuelle innenfor IT-sikkerhet i dag. Vi kan friste med tema som blant annet omhandler naive ledere, risikosport fra hjemmekontoret, hvordan vi kan lære av byggebransjen, dagens ressursmangel og mye mer.

Fra 27. april til og med 12. mai vil vi lansere daglige episoder som du kan høre på akkurat når det måtte passe for deg. Plattformen vil være åpen til 30. mai, så du har god tid til å få med deg alt innholdet.

Alt du trenger for å melde deg på er ditt telefonnummer. Meld deg på 1-2-3!

 

Startdato
27/4 2021, 08.00
Sluttdato
12/5 2021, 16.00
Sted
Online
Pris
Gratis