Tilbake til Arrangementer

UTSOLGT! Atea skole har gleden av å invitere til en firedagers skoleutviklingsreise i London med aktiviteter, arrangement og inspirasjon.

Skolen skal forberede barn til det 21. århundrets nye samfunnsarena. Fagfornyelsen trer i full kraft fra høsten '20 og skolen utfordres i sitt oppdrag. Vi får med oss dyktige fagpersoner innenfor dette temaet som vil dele sin kompetanse og fagkunnskap med oss. Joni Heard fra International School Leadership og Petter Kongsgården, universitetslektor i pedagogikk ved Universitetet i Sør-Øst Norge.

På studieturen vil du og skoleledere fra hele Norge lære om hvordan du sikrer at skolen din har det som trengs for å lykkes i planleggingen av skolens reise. Du får også mulighet til å se den nyeste læringsteknologien på BETT-messen og se hvordan andre skoler bruker teknologi som et verktøy for å endre undervisningspraksis og trene fremtidskompetanser. Turen passer både for dere som skal starte opp og for dere som er godt i gang. Vi legger opp til erfaringsdeling og tilpassede løp.

Startdato
20. jan. 2020, 08.00
Sluttdato
24. jan. 2020, 20.00
Frist for registrering
01. nov. 2019
By
London
Påmelding

Turen inkluderer

 

Arrangementet er utsolgt!

Pris: 13.490 NOK (Påmeldingsfrist 01.11.19)

*Spar 1.500 kr per person ved å velge dobbeltrom*

Priser er eks mva. Påmelding er bindene og beløp faktureres fortløpende.

NB: Deltakere bestiller og betaler egne flyreiser med ankomst ettermiddag/kveld mandag 20. januar. Det er et begrenset antall plasser, så sikre din deltagelse i dag!

Joni Heard

International School Leadership

 

Vi er ekstra stolte over å tilby en hel dag workshop med Joni Heard fra International School Leadership. Joni er en meget anerkjent internasjonal ressurs som reiser verden rundt med «International School and System Leadership Certificate program”. Joni Heard vil lede oss gjennom en praktisk dag med temaene endringsledelse og læring. Hun er kjent for å gjøre dette gjennom gode strategier og modellering. Joni har bakgrunn fra Ontario-skolen i Canada, og jobber i tråd med skoleforskning og eleven i sentrum.

Petter Kongsgården

Universitetslektor i pedagogikk ved Universitetet i Sør-Øst 

 

Petter Kongsgården er utdannet ved Universitetet i Oslo, med hovedfag i pedagogikk. Ph.d.-prosjektet er utført ved Institutt for pedagogikk og forskningsgruppen Digitale Læringsfellesskap ved Det psykologiske fakultet, UiB. Han jobber som universitetslektor i pedagogikk ved Universitetet i Sør-Øst Norge.

Agenda:

 

Mandag

                          Park Plaza Hotel Westminster bridge. Ankomst og innsjekking hotell

Tirsdag

09.00 - 15.00    County Hall Atea skolelederseminar - Hvordan lykkes med endringsledelse, med Joni Heard

18.00 - 21.00    TBA Felles middag

Onsdag

08.00 - 14.00    Skolebesøk

Torsdag

09.00 - 13.00    County Hall Workshop - Magien i det profesjonelle læringsfellesskapet, med Petter Kongsgården

13.00 -               Valgfri aktivitet

Fredag

09.00 - 15.00    ExCeL London, London, Storbritannia Besøk på BETT-messen

                          Hjemreise

 

NB: Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer i agendaenAtea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer