Tilbake til Arrangementer

Atea skole har gleden av å invitere til en firedagers skoleutviklingsreise i London med aktiviteter, arrangement og inspirasjon.

Skolen skal forberede barn til det 21. århundrets nye samfunnsarena. Fagfornyelsen trer i full kraft fra høsten '20 og skolen utfordres i sitt oppdrag. Vi får med oss dyktige fagpersoner innenfor dette temaet som vil dele sin kompetanse og fagkunnskap med oss. Joni Heard fra International School Leadership og Petter Kongsgården, universitetslektor i pedagogikk ved Universitetet i Sør-Øst Norge.

På studieturen vil du og skoleledere fra hele Norge lære om hvordan du sikrer at skolen din har det som trengs for å lykkes i planleggingen av skolens reise. Du får også mulighet til å se den nyeste læringsteknologien på BETT-messen og se hvordan andre skoler bruker teknologi som et verktøy for å endre undervisningspraksis og trene fremtidskompetanser. Turen passer både for dere som skal starte opp og for dere som er godt i gang. Vi legger opp til erfaringsdeling og tilpassede løp.

 

Turen inkluderer

Pris:

Earlybird: 11.990 NOK
*Spar 1.500 kr ved å velge dobbeltrom*

(Earlybird gjelder til og med 30. september.)

Ordinær pris: 13.490 NOK (Påmeldingsfrist 01.11.19)

Priser er eks mva.
Påmelding er bindene og beløp faktureres fortløpende.

NB: Deltakere bestiller og betaler egne flyreiser med ankomst ettermiddag/kveld mandag 20. januar. Programmet på fredag er ferdig klokken 14.00.

Det er et begrenset antall plasser, så sikre din deltagelse i dag!

 

Startdato
20. jan. 2020, 08.00
Sluttdato
24. jan. 2020, 20.00
Frist for registrering
01. nov. 2019
By
London
Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer