12-01-2024

Atea flytter til nye lokaler i Kristiansand

IT-selskapet Atea sitt kontor i Kristiansand flytter inn i nyoppussede lokaler i Wergelandsgården i sentrum.

Ansatte i Atea foran en skjerm

– Vårt nye kontor skal være et «showroom» for hvordan virksomheter på Sørlandet kan bruke teknologi for å gi sine ansatte en best mulig arbeidshverdag. Også skal våre 60 medarbeidere virkelig føle at kontoret er et sted de ønsker å være, forteller Kim Sigurd Wennerberg, salgsdirektør i Atea Region Sør.   
Siden 2006 har Atea i Kristiansand holdt til i Kjøita Park, litt utenfor sentrum. Nå flytter Atea til nyoppussede lokaler Wergelandsgården, midt i sentrum av Kristiansand.

Storskjerm til filmvisninger

De omtrent 60 Atea-ansatte har vært tett på flytteprosessen, og har kommet med sine ønsker for nye kontorer. 

– Vi måtte tenke nytt om lokalene våre etter koronapandemien. Vi trengte mange flere stillerom enn tidligere og bedre sosiale soner for at medarbeidere skal få lyst til å reise inn til kontoret, forteller Wennerberg.  

En av investeringene Atea har gjort til sine nye lokaler, er en storskjerm på hele 9 kvadratmeter. Den har fått en sentral plassering inne i lokalet.  
– Skjermen ønsker vi å blant annet bruke til filmvisninger, gaming og kundearrangementer framover. Jeg vet at ansatte gjerne kan tenke seg at vi popper popcorn og ser en film sammen etter arbeidstiden også, sier han.  

Store ambisjoner

Atea er et av Norges største IT-selskaper, og har store ambisjoner for videre vekst i Sør-Norge.  
– Det var viktig for oss å komme tettere på kundene våre inne i sentrum. Vi har store ambisjoner framover for hvordan vi skal vokse med å bygge Sørlandet med IT. Da må vi også ha lokaler som matcher ambisjonene våre, sier Wennerberg.