06-03-2023

Hos Atea står døren alltid åpen

Han gikk fra lærling til sjefskonsulent i løpet av kort tid. Nå vil Torbjørn Bang ha med nettopp deg på laget.

 Torbjørn Bang

– Jeg har alltid vært interessert i hvordan ting fungerer og ble tidlig fascinert av datateknologi.

Torbjørn Bang (25) husker godt hvordan han brukte konfirmasjonspengene til å bygge en arkademaskin:
– Kabinettet ble snekret sammen på sløyden.

Hans første møte med Atea var som lærling, noe som gjorde et sterkt inntrykk:
– Du var velkommen fra første dag og det var alltid noen å spørre hvis du lurte på noe. Samtidig var det en arbeidsplass hvor du tidlig fikk både tillit, frihet og ansvar.

Leke og lære

Visjonen til Atea er «The Place to be» - stedet du gjerne vil være. Det betyr i praksis at alle skal ha like muligheter til å lykke og trives i bedriftskulturen. Sentralt i dette står erkjennelsen av at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker de tid på å leke, lære og ha det gøy sammen.

Så det er ikke tilfeldig at det står et bordtennisbord i pauserommet.

– Det er faktisk mitt, sier Torbjørn.

LEKENDE LETT: Torbjørn Bang tok med seg bordtennisbordet fra garasjen til jobben og der ble det stående: – Vi er et selskap som setter stor pris på lek, gøy og kreative aktiviteter.

Han tok det med på jobben og der ble det stående. Selv skulle han ønske at det var et bedre forhold mellom hvor mange timer du bruker ved bordet og hvor god du blir.

Alltid nye utfordringer

Selv jobber han mye med å administrere og sette opp nettverk for kundene. Det betyr at ingen dager er like og at det alltid dukker opp nye utfordringer.

– Problemer er gøy. Da handler det om å spille ball internt og komme opp med den rette løsningen. Hos Atea blir du konstant utfordret, du får brukt alt du kan - og litt til.

Kunnskap er nøkkelen til suksess, og Atea legger stor vekt på at medarbeiderne skal få sjansen til å øke kompetansen. Det er derfor Torbjørn blir sendt til Brussel for å ta en stor eksamen som er neste trinn i læringstrappen.

– I tillegg får vi store muligheter til å delta på spennende fagsamlinger, både nasjonalt og internasjonalt. Hos Atea har du alltid sjansen til å utvikle deg selv, utforske muligheter og dyrke nye karriereveier i selskapet.

KONSTANTE UTFORDRINGER: Hos Atea er ingen dager like og foran dataskjermen får Torbjørn Bang lov til å utfolde seg og skape nye løsninger for kundene.

Du blir sett og hørt

Atea tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring og en fleksibel arbeidstid.

– Hos Atea blir du virkelig både sett og hørt. Du blir lyttet til, dine innspill blir tatt på alvor. Dette er virkelig en bedrift hvor du som medarbeider utgjør en forskjell, forteller Torbjørn

Dette gjenspeiler seg i Ateas klare målsetting om å tiltrekke seg og beholde de beste talentene. Noe som innbefatter minst 50 prosent kvinner - også i ledende stillinger.