19-12-2019

Zero Trust gir ekstrem beskyttelse

Dagens IT-miljø hvor brukere og enheter som har tilgang til virksomhetens data og nettverk uavhengig av posisjon, gjør arbeidet med å sikre virksomheten mer komplisert. Mens man tidligere mente at å sikre nettverket alene var nok, er det i dag en mye mer kompleks jobb.

«Zero Trust» har blitt et buzzord i sikkerhetsbransjen og det er ingen grunn til å tro at det vil avta. Zero Trust, altså null tillit, er en omfattende tilnærming til hvordan man kan sikre tilganger til en virksomhet på tvers av nettverk, applikasjoner og miljø. Ved å følge Zero Trust-modellen kan man sørge for at både brukere, enheter og applikasjoner får tilgang til virksomhetens IT-miljø, samtidig som man beskytter virksomheten.

Sikkert rammeverk

Inspirert av Zero Trust, har Cisco bygget en omfattende sikkerhetsplattform som integreres i virksomhetens IT-miljø og sikrer virksomheten og dens ansatte, uavhengig av om de er lokalisert på hovedkontorer, på et avdelingskontor eller om de er ute og reiser. Man går bort i fra oppsettet hvor alle brukere og enheter gis full tilgang, til at brukere og enheter må bli autorisert for å få tilgang til det nødvendige. For å bli autorisert må brukerne og enhetene skape tillit og forhindre trusler.

Cisco Zero Trust Security inneholder en kombinasjon av tre forskjellige sikkerhetsløsninger:

  1. Cisco Duo lar virksomheter verifisere ansattes identitet for å sikre at tilgang blir gitt til riktig person med multifaktor-autentisering og kontekstuell brukertilgang,
  2. Cisco Tetration lar virksomheter overvåke trafikk som sendes til og fra virksomhetens applikasjoner.
  3. Cisco SD-Access lar virksomheter beskytte nettverket ved å sikre alle oppkoblinger til nettverket med segmentering, slik at brukere og enheter bare får tilgang til det de trenger for å utføre sine arbeidsoppgaver.

Start din Zero Trust reise i dag: Kontakt oss for en gratis prøveperiode på Cisco Duo og demonstrasjon av Cisco Tetration og SD-Access:

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)