04-12-2020

Utnytt mulighetene som Microsoft gir deg

Produktivitet, innovasjon og sikkerhet er avgjørende for å lykkes på hjemmekontoret. Med Microsoft 365 (M365) hjelper vi deg med å oppnå dine mål.

Hjelper deg å identifisere muligheter

2020 har vært et annerledes år for oss alle, hvor vi plutselig ble beordret på hjemmekontor de fleste av oss. Mange bedrifter var kanskje ikke helt forberedt på å sende alle ansatte på hjemmekontor. Kanskje var flere usikre på hvordan samhandlingsverktøy de hadde tilgang til samt hvordan disse verktøyene virket.

Gjennom en Atea Cloud Accelerate workshop går vi igjennom ulike senarioer for din bedrift, og identifiserer hvilke muligheter Microsoft 365 kan gi dere enten dere er på hjemmekontor, eller på den fysiske arbeidsplassen.

 

Om Microsoft 365
  • Microsoft Office 365: Består av blant annet Word, Excel, Teams, OneNote, Outlook m.m.
  • Microsoft Enterprice Mobility Suite: Sikkerhetsplattformen til Microsoft
  • Microsoft Windows 10: Operativsystemet til Windows


Fem grunner til å gjennomføre en workshop med Atea

  • Kartlegger potensialet din bedrift har: Kanskje er dere helt nye for Microsoft teknologi eller dere ønsker å oppgradere til Microsoft 365. I workshopen går vi i dybden på hvilke muligheter Microsoft teknologien tilfører din bedrift. Alt fra å forbedre samhandlingen mellom de ansatte til sikring av interne data.

  • Identifiser potensielle trusler og svakheter: For å holde seg trygg mot potensielle trusler, installeres ofte en rekke forskjellige systemer som igjen gjør jobben med å overvåke interne systemer mer komplekst. Vår sikkerhetsworkshop inkluderer en kartlegging av alle systemer og utfordringer dere står ovenfor, slik at dere får en dyp innsikt i potensielle risikoer, muligheter og områder som trenger mer fokus.

  • Test av ubrukte tjenester sammen med en ekspert: Gjennom hele prosessen vil dere få muligheten til å teste ut alle de tilgjengelige tjenester dere kanskje ikke har testet ut tidligere. Våre eksperter vil hjelpe dere gjennom disse tjenestene, og gi sine anbefalinger.

  • Detaljert plan og strategi for videre fremdrift: Et av de viktigste målene med workshopen er å lage en detaljert plan og strategi for videre fremdrift mot målet. Her hjelper vi dere med å lage planen, slik at den passer din bedrift og deres utfordringer basert på deres situasjon. Vi kommer også med anbefalinger fra Microsoft sine cyber sikkerhets eksperter, både for nåværende situasjon samt fremtidige utfordringer.

  • En Microsoft Premium Partner: Som en av Microsoft sine premium partnere har Atea et langt og godt samarbeid med Microsoft på alle områder. Atea er blant de prefererte partnerne som blir rådført og deltar ofte i utprøvingen av nye produkter og tjenester. Dette gjør at våre eksperter er blant de fremste på Microsoft teknologi. 

 

Vi tilpasser oss deres behov og alle workshopene kan leveres online eller personlig, alt etter deres ønske. Ta kontakt med oss i dag for å få en gratis workshop tilpasset din bedrifts plan og strategi.