23-12-2017

Dette bør du håpe ligger under treet

Fortsatt ikke helt spikret julens ønskeliste eller kanskje du allerede er i gang med neste års nyttårsforsetter. Vi tipser om de harde pakkene som vil bedre arbeidshverdagen, enten du vil jobbe raskere, smartere eller bare bedre.

Pakke under juletre

1. UE Wonderboom høytaler

Denne lille høyttaleren gir kraftig lyd fra opp til 30 meters avstand i 360 grader. Høytaleren er vannavstøtende og kan kobles opp med andre høytalere for en kraftigere lyd. Perfekt for deg som er glad i god lyd når som helst og hvor som helst.

2. Logitech MX Master Wireless Mouse for Business

Logitechs beste datamus er designet for presisjonsbrukere. Opplev finbevegelseskontroll og flytende bevegelser takket være velplasserte knapper og hjul. Presisjonshjulet skifter automatisk, fra klikk-til-klikk til superrask rulling. Og best av alt: fullt oppladet har den 40 fagers batteritid, og lader en endagsbruk på bare fire minutter.

3. Logitech Craft Advanced med kreativ inndatabryter

Dette trådløse tastaturet gir en førsteklasses skriveopplevelse. Funksjonene til den fleksible inndatabryteren kan tilpasses dine behov, fra volumstyring, lysstyrke eller spesielle oppgaver i Adobe eller Microsoft. Passer til både Windows og MacOS.

4. HP EliteDisplay S340C

Denne supertynne, buede QHD-skjermen måler hele 86,36 cm (34”), med et høyde/bredde-forhold på 21:9. HP EliteDisplay er HPs beste videokonferanseskjerm noen sinne, med Skype for Business-sertifisering, popup-webkamera, konferansehurtigtaster, mikrofon, to høyttalere og ekspertinnstilt lyd av Bang & Olufsen. Skjermen har også integrert USB-dock og Microsofts Hello smilgjenkjenner, slik at du kan logge på med, ja nettopp, et smil.

5. Plantronics Voyager 8200 UC

Dette allsidige headsettet kombinerer kvalitetslyd og god design, kombinert med nødvendige finesser som noise cancelling og find my phone-funksjoner er det perfekt for deg som sitter i kontorlandskap eller er mye på farten. Mange av innstillingene kan også finjusteres gjennom mobilappen Plantronics Hub, slik at du kan tilpasse headsettet akkurat din bruk.