Til forsiden

Bærekraft

Vi tror på ekte bærekraftsarbeid!

Atea sin posisjon som Norden og Baltikums ledende leverandør av IT-infrastruktur, gir oss en unik mulighet til å bidra til positiv verdiskapning for å utgjøre forskjeller i dag og i fremtiden. Vi tror på ekte bærekraftarbeid gjennom satsing på områder nærliggende vår kjernevirksomhet, og setter derfor bærekraft som en viktig premissgiver i alle våre tjenester. Ved å tilby bærekraftige løsninger bidrar vi sammen med våre kunder til å skape en reell forskjell.

Et grønt skifte

Elektronisk avfall er verdens raskest voksende avfallstype, og vi produserer globalt over svimlende 60 millioner tonn e-avfall hvert år og mengden bare øker. Dette har store konsekvenser for miljøet. Men tiden hvor produkter produseres for å kastes er over. En økt grad av gjenbruk av IT-utstyr vil spille en essensiell rolle for det grønne skiftet fremover. 

Atea har stort fokus på sirkulær økonomi og ønsker å bygge en sirkulær forretningsmodell hvor alle produkter vi selger skal tas inn igjen i verdikjeden, ved å bli gjenbrukt, reparert eller resirkulert. Vi har satt som mål at innen 2030 skal vi være 100% sirkulære selv. Men for at vi skal lykkes med denne visjon er vi avhengig av støtte og endringsvillighet fra våre kunder. Er din bedrift klar til å gjøre en forskjell?

Siste nytt

Nelly Flatland.foto

La bærekraft bli en del av forretningsstrategien

– Fokuser på sirkulær IT. Bærekraft handler om å få mer ut av mindre. Å forlenge livssyklusen til IT- produkter bør ligge øverst på listen for å nå bærekraftmålene, sier Nelly Flatland i Atea.

 

Atea er kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper

I dag ble IT-selskapet Atea kåret til et av verdens mest bærekraftige IT-selskaper i den prestisjetunge bærekraftsindeksen til Corporate Knights.

 

Har du spørsmål om vårt bærekraftsarbeid?

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.