Til forsiden

Hvis du tenker på IT hele eller halve dagen, innimellom eller en gang iblant, er denne dagen noe for deg. For vi ønsker å samle de interesserte. De som elsker faget, de som følger med på utviklingen, de som har IT som sitt ansvarsområde eller de som lar seg begeistre av utviklingen.

Atea Community er en dag med faglig innhold, og vi har noen av de beste IT-hodene på scenen til å formidle. I år blir det et solid dypdykk i kunstig intelligens, du får en god dose om det siste innen sky-tjenester og datadrevet innovasjon, og du lærer mer om hvordan andre virksomheter utnytter mulighetene som ligger i IT. Også får du som alltid masse mer påfyll om teknologi som kanskje interesserer akkurat deg.

Til slutt hiver vi navneskiltet over skulderen og samles til det sosiale. Enten du elsker IT eller dere har en mer profesjonell relasjon, er du hjertelig velkommen. Det pleier å være veldig hyggelig å skravle om teknologi. 💚

 

Startdato
28. sep. 2023, 09.00
Sluttdato
01. nov. 2023, 16.15
Sted
Ålesund, Trondheim, Oslo, Kristiansand, Stavanger og Bergen
Pris
1250,- eks. mva.
Velg by for påmelding

Velg by for påmelding 💚

LIVE podkast

«Teknologi og mennesker», en av Norges største teknologi-podkaster, kommer til hver by og det blir live sending fra scenen. Podkasten er ledet av Christian Brosstad, kommunikasjonsdirektør i Atea. Han lover spennende gjester. Gled deg!

"Teknologi og mennesker" kommer til Ålesund, Trondheim, Oslo og Bergen. 

Lytt til tidligere episoder her

Fagprogrammet

Atea Communitys fagprogram dekker temaene den digitale arbeidsplassen, moderne infrastruktur og sky og datadrevet innovasjon. Det hele ledes av våre forretningsutviklere: Tor Egil Hesjasveen, Audun Smørgrav og Roar Langli.

Du finner komplett fagprogram under bysidene. 

LIVE podkast

«Før alarmen går» tar opp dagsaktuelle problemstillinger og løfter sikkerhetsutfordringer vi står overfor som samfunn. Vi gir deg læring, inspirasjon og caser - og konkrete tips til hva du kan gjøre for å være forberedt på cyberangrep og kriminell aktivitet.

"Før alarmen går" kommer til Kristiansand og Stavanger.

Lytt til tidligere episoder her

Hvem passer Atea Community for?

Deg som jobber med IT, eller tar beslutninger i digitaliseringsprosjekter. I videoen ser du et tilbakeblikk fra fjoråret, men Community arrangeres faktisk for 19. gang i år!

I 2022 samlet vi totalt 3200 deltakere i 6 byer. Og det var skikkelig hyggelig. Vi gjør det igjen i år også! Antall påmeldte gjenstår å se, men det pleier å bli fullt. Meld deg derfor på i god tid. 

 

Bærekraftige møter og arrangementer

Atea setter miljø, klima og sosiale forhold som en viktig premissgiver i alle våre tjenester. Det samme gjelder for våre arrangementer, som, uavhengig av om de er fysiske eller digitale, skal gjennomføres i tråd med vår bærekraftsstrategi. Som et ledd i denne strategien, støtter Atea Zero sitt arbeid, og har inngått et samarbeid for perioden 2021-2023. Vi har sammen utviklet en teknisk spesifikasjon for produksjon, som viser våre krav for gjennomføring av arrangementer, og er et bidrag for å nå bærekraftsmålene mot 2030.

Les spesifikasjonene her.

Nominer din kandidat til Årets digitaliseringsleder 🤩

Siden 2016 har vi i Atea kåret Årets digitaliseringsleder, en ildsjel som har utvist stødig lederskap i møte med et teknologisk landskap. Vedkommende har et kontinuerlig fokus på digitalisering i sin virksomhet, ser alltid etter nye og smartere måter å jobbe på, samtidig som h*n drar alle i samme retning og inspirerer sine medarbeidere til å se nye muligheter i ny teknologi. Se oversikt over tidligere vinnere her.

Nominer din kandidat i skjemaet nedenfor. Vinneren kåres 1. november på Atea Community i Bergen.

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Samarbeidspartnere

Gullpartnere:

Sølvpartnere: