Til hovedinnhald

Velferdsteknologi

Teknologi som skaper et smartere helse-Norge

 

Vi jobber med teknologi som skal bidra med å skape trygghet, verdighet og mestring – uavhengig av livssituasjon. Gjennom teknologi og verktøy kan vi gi folk flest bedre livskvalitet og samtidig gjøre Norge til et tryggere og smartere land å bo i.

 

Hva er egentlig velferdsteknologi?

 

Velferdsteknologi er ganske enkelt digitale og tekniske verktøy som hjelper mennesker med de utfordringene de møter i hverdagen, enten det er på institusjoner som sykehjem eller i sitt eget hjem. Teknologien styrker muligheten til å klare seg selv, og bidrar til at de aller fleste mestrer sin egen livssituasjon, og kan bo hjemme lenger.

 

Vil du vite mer?

 

Vi tar gjerne en uforliktende prat om hvordan vi kan forenkle arbeidshverdagen, og skape mer tid til helsepersonell og innbyggere.

 

Vi kan levere små og store teknologiske løsninger

 

Vi leverer alt fra enkle teknologiske løsninger som mobil trygghetsalarm eller digitalt tilsyn til større løsninger. Dette kan være lokaliseringsløsninger og pasientsignal til en institusjon – men også en plattform for hele kommunen som vil gi mer innsikt, oversikt og forutsigbarhet for å drive utviklingen videre og forbedre produktene.

 

Små løsninger med stor verdi

 

Vi har lang erfaring med løsninger som trygghetsalarmer, pasientvarsling og lokaliseringsteknologi til personer med eksempelvis demens. Vi leverer også smart kollegavarsling for utagerende brukergrupper.

Store løsninger som forenkler arbeidshverdagen

Vi har også større systemer som kan hjelpe deg i arbeidshverdagen, for eksempel RoomMate som sørger for digitalt tilsyn. Denne teknologiske løsningen kan løse mange ulike behov; Brukerne får nødvendig tilsyn, men får opplevelsen av å være alene og mestre sin egen hverdag.

Innsikt skaper verdi

 

Vi tror på innsikt. Jo mer vi vet, desto mer kan vi forebygge og forbedre. Atea Digital Plattform gir deg muligheten til å dele innsikt og data på tvers av løsninger og sektorer i en kommune. Ett sted for alt - også data som kan bidra til å forutse sykdomsforløp.

Hvorfor velge velferdsteknologi hos Atea?

markør i sirkel.illustrasjon

Lokalt og nært

Vi har kontorer over hele landet, og jobber allerede med kommuner fra nord til sør gjennom lokale rådgivere

Hånd som holder en fakkel.illustrasjon

50 år med IT

Vi har lang erfaring i IT-bransjen og har kompetanse i de fleste sektorer. Derfor kan vi levere trygt og helhetlig løsninger i alle skalaer.

Lås med checkmark inni.illustrasjon

Sikkerhet først

Vi har et eget sikkerhetsteam som jobber døgnet rundt med IT-sikkerhet og digitale verdier.

Hjerte med frekvensstrek inni.illustrasjon

Helsefag i sentrum

Vi har ikke bare IT-eksperter hos oss, men også rådgivere med helsefaglig bakgrunn og kompetanse.

Ønsker din kommune å komme i gang med velferdsteknologi?

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer